Defecţiune la metrou. CAF: Trenul este produs de o altă companie

Loredana Brumă / 27 Martie 2019 / 15:37 Salveaza PDF Comentarii

În dimineața zilei de marți, 26 martie, un tren de metrou care circula pe Magistrala 2 s-a defectat în stația Piața Victoriei. Potrivit informațiilor lansate în mass-media, trenul cu probleme ar fi fost produs de Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF). Asocierea a fost făcută deoarece această magistrală este de obicei deservită de trenurile producătorului spaniol, CAF.

În realitate, trenul defect a fost un vehicul produs de firma Bombardier, trenuri care rulează pe Magistrala 2 împreună cu garniturile CAF.

Despre CAF

 

CAF este una dintre cele mai mari companii spaniole, producător la nivel mondial de vehicule feroviare și lider în fabricarea și furnizarea de echipamente de înaltă tehnologie și maximă fiabilitate. Compania, cu sediul în orașul Beasain, Guipúzcoa (Țara Bascilor, Spania), este listată la Bursa din Madrid.

CAF are un portofoliu diversificat de produse de material rulant proiectate folosind tehnologie proprie și personalizate pentru a răspunde cerințelor fiecărui operator feroviar. CAF produce trenuri de mare viteză (Oaris), trenuri regionale, trenuri de călători, metrouri, tramvaie, metrouri ușoare și locomotive. Totodată, CAF este lider în tehnologia sistemelor fără catenare.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27