DECLARAȚIA dată de Lavric, zis „mâncătorul de femei”, în cazul dispariției ultimei sale soții

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Vasile Lavric, zis și „mâncătorul de femei”, le-a explicat anchetatorilor că nu are nicio legătură cu dispariția ultimei sale soții. 

Antena 3 a prezentat, joi, o parte din declarația dată de Vasile Lavric, zis și „mâncătorul de femei”, în cazul dispariției ultimei sale soții.

Declarația a fost dată pe 3 decembrie la Parchetul General. Atunci, Vasile Lavric le-a spus anchetatorilor că nu are nicio legătură cu dispariția ultimei sale soții. Înainte de a pleca, femeia ar fi lăsat o sumă mare de bani în casă. 

Redăm fragmentele prezentate:

„În primul rând, știam că soția mea urmează să plece de acasă, având în vedere că aveam niște găuri la bănci și avem rude în străinătate. Ea mi-a lăsat, când a plecat, bani pentru a cumpăra lemne de foc, cartofi și să achit băncile, să le țin la zi. De asta mi-a lăsat și buletinul. Ea a mers cu pașaportul numai.”

„De asta nici nu m-am gândit să sesizez poliția, întrucât soția nu a furat din casă. Ea mi-a spus, dacă întreabă de ea cei de la social, să spun că e prin oraș.”

„Întrebare organ de urmărire penală: Vă e dor de soție?

Răspuns: Să vă spun drept, m-am obișnuit așa, o vreme am spus că poate vine săptămâna viitoare, poate următoarea săptămână, după care m-am obișnuit.”

Lavric, suspect în cazul dispariției a patru femei 

Vasile Lavric, originar din Rădăuţi, este principalul suspect în cazul dispariţiei a patru femei: cele trei surori Iordache din Rădăuţi, dispărute în perioada 1995 - 2005, dar și în cazul ultimei sale soții, Aurica Bodnărescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel