DECLARAȚIA dată de Lavric, zis „mâncătorul de femei”, în cazul dispariției ultimei sale soții

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Vasile Lavric, zis și „mâncătorul de femei”, le-a explicat anchetatorilor că nu are nicio legătură cu dispariția ultimei sale soții. 

Antena 3 a prezentat, joi, o parte din declarația dată de Vasile Lavric, zis și „mâncătorul de femei”, în cazul dispariției ultimei sale soții.

Declarația a fost dată pe 3 decembrie la Parchetul General. Atunci, Vasile Lavric le-a spus anchetatorilor că nu are nicio legătură cu dispariția ultimei sale soții. Înainte de a pleca, femeia ar fi lăsat o sumă mare de bani în casă. 

Redăm fragmentele prezentate:

„În primul rând, știam că soția mea urmează să plece de acasă, având în vedere că aveam niște găuri la bănci și avem rude în străinătate. Ea mi-a lăsat, când a plecat, bani pentru a cumpăra lemne de foc, cartofi și să achit băncile, să le țin la zi. De asta mi-a lăsat și buletinul. Ea a mers cu pașaportul numai.”

„De asta nici nu m-am gândit să sesizez poliția, întrucât soția nu a furat din casă. Ea mi-a spus, dacă întreabă de ea cei de la social, să spun că e prin oraș.”

„Întrebare organ de urmărire penală: Vă e dor de soție?

Răspuns: Să vă spun drept, m-am obișnuit așa, o vreme am spus că poate vine săptămâna viitoare, poate următoarea săptămână, după care m-am obișnuit.”

Lavric, suspect în cazul dispariției a patru femei 

Vasile Lavric, originar din Rădăuţi, este principalul suspect în cazul dispariţiei a patru femei: cele trei surori Iordache din Rădăuţi, dispărute în perioada 1995 - 2005, dar și în cazul ultimei sale soții, Aurica Bodnărescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel