Decizie înainte de prezidențiale, tur II: Dosarul 10 august, desecretizat în această săptămână

10 august
10 august

Decizie înainte de prezidențiale, tur II. Dosarul 10 august ar putea fi desecretizat în această săptămână, susține Marcel Vela, noul Ministru al Afacerilor Interne. 

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat că dosarul privind intervenţia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat în această săptămână.

"Va fi desecretizat în această săptămână şi veţi fi la curent cu această acţiune care se va derula la MAI. Este posibil să-l desecretizăm, sunt câteva proceduri în care sunt implicate şi alte instituţii, dar răspunsul meu este cât mai repede, până vineri cel târziu", a declarat Marcel Vela, marţi, la postul de radio Europa FM.

Este nevoie de un aviz de desecretizare

El a precizat că nu poate da un răspuns foarte clar, pentru că trebuie să comunice şi cu alte instituţii pentru a primi un aviz de desecretizare.

"Eu sunt sigur că va fi foarte repede primit răspunsul, însemnând ore, nu zile, şi în acest context, începând de mâine, oricând este posibil să facem un comunicat pe această temă. Veţi afla toată derularea evenimentelor, implicarea instituţiilor şi tot ceea ce conţine acel raport", a mai spus Vela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel