DECES în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Români veneau din Marea Britanie

Grupul de Comunicare Strategică a făcut precizări oficiale cu privire la ceea ce s-a întâmplat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

„Revenim cu precizarea că, în data de 30 martie, la ora 10:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în România un cetăţean român, şofer al unui microbuz înmatriculat în Marea Britanie.

Acesta a solicitat polițistului de frontieră să fie verificați mai repede, pentru că una dintre pasagere, o femeie în vârstă de 71 de ani, cetăţean român, se simțea rău şi dorea un control medical. Totodată, șoferul a declarat că vin din Marea Britanie.

Imediat a fost chemată echipa D.S.P. aflată în punctul de frontieră, fiind solicitat, prin numărul de urgență 112, un echipaj în vederea acordării primului ajutor.

Între timp, persoana în cauză a decedat, iar un echipaj medical sosit de pe elicopterul SMURD a declarat decesul.

Au fost anunțați lucrătorii Serviciului de Medicină Legală pentru preluarea trupului neînsuflețit. În urma autopsiei, s-a stabilit că infarctul a fost cauza decesului.

În acest moment, acest caz este instrumentat de autoritățile competente”, a precizat, miercuri seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel