De la ce a pornit incendiul de la Spitalul Piatra Neamţ. Şeful Secţiei ATI: Asta mi-au spus asistentele care erau înăuntru

Şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, Liviu Ungureanu, a vorbit despre posibila cauză a incendiului în care şi-au pierdut viaţa zece persoane. 

"Din informaţiile pe care mi le-au transmis asistentele care erau înăuntru în acel moment se pare - deci nu putem spune exact, fiindcă a fost o desfăşurare de evenimente extrem de rapidă - că la un pat a fost o problemă la un injectomat. Este o seringă automată cu ajutorul căreia administrăm continuu o medicaţie unui pacient critic.

Nu am mai avut probleme... Când se defectează le trecem în rezervă dacă mai pot fi recondiţionate, iar dacă nu, nu le mai folosim. Dar nu e vorba de o defecţiune pe partea medicală, ci dacă a existat, e vorba de o defecţiune pe partea de alimentare electrică. Eu după ce am fost anunţat am ajuns acolo în circa zece minute, am ajutat la transferul pacienţilor rămaşi în celălalt salon iar în UPU în momentul în care s-a putut sta de vorbă am încercat să aflu câteva amănunte", a declarat Liviu Ungureanu în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel