EXCLUSIV  De ce pleacă tinerii din Constanța. Samurai: E foarte ciudat. Ăsta e motivul / Video

Bogdan Morarescu (Samurai) a vorbit la interviurile DC News despre motivele pentru care Constanța e un „oraș amorțit”, în ciuda potențialului. 

În studio-ul DC News, în cadrul unui interviu, Samurai, un artist originar din Constanța, dar care locuiește în București, a dezvăluit care sunt motivele pentru care tinerii nu rămân la malul mării. 

„Constanța, din păcate, e un oraș destul de amorțit... ca să nu zic mort. E mare păcat. Nu sunt job-uri, nu prea ai posibilități să faci o carieră și să te dezvolți ca tânăr. E foarte ciudat. Din ce am realizat eu, nu sunt corporații, chestii de genul... să ofere job-uri”, a spus Samurai la interviurile DC News.

În continuare, Samurai a afirmat că „lozul pe care poți să mizezi cel mai tare ar fi să faci Academia Navală sau OMC-ul și să pleci pe mare. În rest, să livrezi pizza, să lucrezi în alimentare, de-astea. Nu prea ai posibilități, de aia toți tinerii pleacă.

Poate s-a mai schimbat treaba între timp, dar eu nu văd să se întoarcă nimeni. Și încă pleacă tineri, nu prea rămân. E păcat. Și eu aș fi vrut să rămân”.

Totuși, Samurai a atras atenția că, dacă oamenii care lucrează de acasă „s-ar mai întoarce la origini”, lucrurile poate s-ar schimba în mai multe orașe din țară, inclusiv în Constanța. 

„Acum poți să lucrezi de oriunde, de pe net. Poate o să mă întorc. Și nu numai în muzică poți să lucrezi de acasă. Chiar cred că ar prinde bine treaba asta cu lucratul de acasă, dacă ar realiza lumea și s-ar mai întoarce la origini”, a încheiat Samurai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel