De ce păsările își construiesc cuiburile pe balcon sau lângă casa ta? Nu strica un cuib de rândunele! Vei avea parte de ghinion

De ce păsările își construiesc cuiburile pe balcon sau lângă casa ta. Sursa foto: freepik.com
De ce păsările își construiesc cuiburile pe balcon sau lângă casa ta. Sursa foto: freepik.com

Păsările aleg, adesea, locuri neobișnuite pentru a-și face cuibul: fațade de case, balcoane și acoperișuri. Superstițiile populare explică ce înseamnă atunci când o pasăre își face cuibul la geamul tău.

Chiar și în orașele mari natura predomină, ceea ce înseamnă că vecinătatea păsărilor nu ar trebui să fie surprinzătoare. Cu toate acestea, păsările aleg uneori locuri neobișnuite pentru cuibărit.

Trebuie să cunoști semnele populare pentru a interpreta corect o astfel de vecinătate și pentru a obține sfaturi prețioase.

- Un cuib de porumbei sub acoperiș promite liniște și bunăstare pentru întreaga casă. Dacă păsările au ales balconul unei persoane singuratice, atunci ea își va întâlni în curând sufletul pereche. Pentru un cuplu, un astfel de vecin promite un nou membru al familiei. De asemenea, păsările sunt capabile să alunge energiile negative. 

- Dacă pe balcon a apărut un cuib de pițigoi, așteaptă-te la bogăție și bunăstare.  Se crede că pițigoii promit bogăție și prosperitate familiei alături de care și-au construit cuibul.

Obiecte care aduc ghinion în casă. Oprește energiile negative și scapă de necazuri

- Vrăbiile promit persoanelor singure o nuntă rapidă, iar unei familii - un venit stabil și înțelegere. Dacă păsările și-au făcut cuibul pe balcon, atunci persoanele care au gânduri rele nu vor putea trece pragul.

- Un cuib de corbi casă promite un posibil incendiu. Cu toate acestea, focul este un simbol al purificării și, dacă apar probleme, focul va fi mic și nu vor mai fi necazuri și probleme în casă.

- Abundența este simbolizată de mierle, dacă păsările decid să-și construiască cuibul lângă o fereastră, pe un balcon sau sub acoperiș. Cu cât eclozează mai mulți pui, cu atât viața proprietarilor casei va fi mai colorată.

Alungă ghinionul și energiile negative din dormitor. Un truc pe care trebuie să-l transformi în obicei

- Un cuib de rândunele sugerează întotdeauna că în casă locuiesc oameni cumsecade și cinstiți. Cuibul de rândunele este un talisman puternic împotriva oricăror nenorociri, deci nu trebuie să fie deranjat, ci protejat. Cine strică un cuib de rândunele va avea parte de ghinion.

Rândunelele se instalează, adesea, în casele unde va avea loc în curând o nuntă. De asemenea, un cuib de pasăre promite o împlinire rapidă a dorințelor.

Ciorile care își fac cuibul în vecinătatea casei tale nu sunt niște vecini plăcuți.  Cu toate acestea, păsările se stabilesc adesea  unde există o concentrație de energie negativă. După ce ai observat un astfel de vecini, este important să înțelegi că nu păsările sunt de vină și nu trebuie să le strici cuibul.  Dimpotrivă, după ce ai văzut un astfel de semn, trebuie să acorzi atenție energiei casei, să o cureți și să faci talismane puternice, care vor proteja casa de energiile negative din exterior.

Plantele care nu pot fi păstrate acasă: îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele

- Cuibul privighetoarelor promite eliminarea problemelor și a dificultăților. Vei avea parte de noroc  în afaceri și dispariția manipulatorilor din viața ta. Privighetoarele protejează casa celor lângă care își fac cuibul.

- Noroc în mediul de afaceri, avansarea în carieră îi așteaptă pe cei care au devenit vecinii fericiți ai  codobaturii de munte. Aceste păsări se stabilesc rar în apropierea caselor, dar dacă norocul ți-a zâmbit, atunci un astfel de cuib promite doar evenimente pozitive.

- Coțofenele îi protejează pe membrii familiei de bârfe și scandaluri. Hrănirea păsărilor care și-au construit un cuib lângă casa ta este un semn de noroc: vei scăpa de problemele din familie, iar persoanele singure se vor căsători.

Pune un pahar de sare sub calorifer: toate gospodinele fac asta. Explicația este genială

Berzele care au decis să se stabilească lângă o persoană sunt un adevărat noroc. Păsările promit nu doar mărirea familiei, ci și prosperitate, bunăstare și sănătate.

Este important să fii pozitiv cu privire la oaspeții tăi. Păsările nu se stau mult timp, așa că pot fi tolerate mici inconveniente. Dacă crezi sau nu în superstiții este treaba ta, dar o atitudine pozitivă și capacitatea de a atrage fericirea în viață te vor ajuta să faci față oricăror necazuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel