Alungă ghinionul și energiile negative din dormitor. Un truc pe care trebuie să-l transformi în obicei

Alungă ghinionul și energiile negative din dormitor. Un truc pe care trebuie să-l transformi în obicei. Sursa foto: freepik.com
Alungă ghinionul și energiile negative din dormitor. Un truc pe care trebuie să-l transformi în obicei. Sursa foto: freepik.com

Uneori ai nevoie să crezi în ceva, inclusiv în forțele supranaturale și iraționale, care îți pot afecta viața. 

Tocmai pe baza acestor credințe, citești horoscopul pentru a-ți găsi sufletul pereche sau pentru a interpreta visele. În același timp, încerci să adopți și comportamente care pot favoriza norocul și să le respingi pe cele care ar aduce ghinion. 

Fiecare persoană tinde să urmeze niște superstiții. De fapt, atunci când anumite gesturi funcționează ca un semn bun, te bazezi pe ele.

Pentru a alunga ghinionul și energiile negative din dormitor, acordă atenție unor obiceiuri și unui truc superstițios, dacă vrei să adormi mai repede.

Banii vor fi atrași ca un magnet în casa, datorită unui obiect norocos, potrivit Feng Shui

Reflecția în oglindă. O atenție deosebită se acordă dormitorului, deoarece este camera în care îți petreci noaptea și unde îți începi ziua. Prin urmare, este esențial să descoperi modalități de a elimina ghinionul și energiile negative din această cameră.

Un prim aspect de luat în considerare ar viza mobilierul. Cu toții punem oglinzi în cameră. Ei bine, acest obiect nu ar trebuie pus în dormitor, mai ales dacă este plasat în fața patului. De fapt, potrivit Feng Shui, oglinda reflectă energiile tale și te poate împiedica să te odihnești bine.

Pentru a alunga ghinionul și energiile negative din dormitor, acordă atenție unui truc superstițios pe care ar trebui să-l adopți pentru a dormi bine.

Plantele care nu pot fi păstrate acasă: îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele

Pentru a începe bine ziua, ar trebui să fii atent la una dintre primele acțiuni pe care le faci când te trezești. De fapt, dacă crezi că trezirea pe piciorul greșit este doar o vorbă, greșești. De fapt, pentru a te ridica din pat ar trebui să folosești piciorul drept.

Este suficient să iei un pahar cu apă, în care ai pus 3 linguri de sare. Amestecă apa cu degetul arătător. Apoi, plasează acest pahar cu apă și sare sub pat. Dimineața, apa din pahar trebuie aruncată. Apa ar atrage ghinionul și forțele negative și le-ar împiedica să te atace.

Pune orez în colțurile casei: trucul genial care îți va schimba viața

Prin urmare, dacă ai o perioadă deosebit de proastă și  nopți agitate, poți urma aceste indicații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel