Plantele care nu pot fi păstrate acasă: îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele

Plantele care nu pot fi păstrate acasă, îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele. Sursa foto: freepik.com
Plantele care nu pot fi păstrate acasă, îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele. Sursa foto: freepik.com

Dacă unele plante atrag dragostea și fericirea în casa ta, altele resping chiar și lucrurile bune.

Oamenii au fost interesați de flori încă din cele mai vechi timpuri, remarcând nu doar frumusețea, ci și proprietățile utile. De-a lungul timpului, au fost descoperite și plante dăunătoare. În acest sens, a apărut un întreg limbaj al florilor.

Cu ajutorul acestui limbaj, poți interpreta semnificația unui buchet primit de la persoana iubită. Plantele au propria lor energie. Unele dintre ele sunt potrivite doar pentru a crește în grădini sau sere, de aceea este extrem de periculos să le păstrezi în casă.

O plantă ține păianjenii departe de casă. Insectele vor fugi, iar toate încăperile vor mirosi frumos

Aceste plante sunt periculoase pentru fericirea familiei.

Tamarind (Tamarindus). Cei care sunt atrași de feng shui evită această plantă și îi sfătuiesc pe toți ceilalți să le urmeze exemplul. Se crede că în interiorul tamarindului trăiesc spiritele rele, capabile să atragă ghinionul, accidentele, despărțirea și lipsa iubirii. Prin urmare, este mai bine să nu ții o astfel de plantă în casă, deoarece riști să-ți pierzi energie și pofta pentru viață. Și acest lucru vă va afecta cu siguranță relația cu partenerul.

Mușcata a rămas fără frunze? Iată cum o poți salva

Dieffenbachia nu tolerează energia masculină și alungă bărbații. Indiferent cât de ciudat ar suna, există un tip special de plante de apartament care sunt considerate periculoase. Dieffenbachia aparține acestora. Acestă plantă nu suportă energia masculină, încercând în toate modurile să scape de ea. În special, fetele singure care visează la o dragoste mare nu ar trebuie să țină în casă  dieffenbachia.

Violetele vor înflori tot anul dacă vei adăuga în ghiveci un produs special

Monstera fură energia bărbatului, făcându-l iritabil și nervos. Tot mai multe persoane țin în casă plante exotice.  Dar această plantă tropicală face mai mult rău decât bine. Da, este adevărat, monstera înfrumusețează casa. Dar pare decorul casei tale este mai important decât bunăstarea soțului?

Monstera suge puterea unui bărbat, făcându-l iritabil și nervos. Credințele indică faptul că monstera afectează negativ capacitățile sexuale ale unui partener. Un bărbat nu se va simți bine în aceeași casă cu această plantă, ceea ce va duce inevitabil la o despărțire.

Trucul grădinarilor pentru a reînvia o plantă moartă: iată ce trebuie să faci urgent

Crinii sunt considerați flori de doliu, care atrag durerea. Dacă ai primit un un buchet de crini frumoși și albi ca zăpada, nu te grăbi să-l duci acasă. Aspectul plantelor este adesea înșelător. În spatele măreției, florile ascund un pericol. În limbajul florilor, crinii sunt un simbol al nemuririi și al vieții eterne. Prin urmare, aceste flori atrag energia negativă. A ține crini în casă înseamnă să atragi  tristețea și durerea.

Sansevieria aprinde conflictele și atrage certurile. Această plantă se mai numește și limba soacrei.  Există chiar și o superstiție: dacă planta înflorește iarna, cu siguranță, se va întâmpla ceva foarte rău.

Nu arunca resturile de pâine: le poți folosi pentru a fertiliza plantele de interior

Violetele sunt plante cu două tăișuri. Pe de o parte, această floare poate armoniza viața gazdei, o poate proteja de coșmaruri în timpul nopții, îi poate oferi pace și încredere. Pe de altă parte, violetele atrag certurile: de îndată ce gazda petrece mai mult timp cu iubitul ei, floarea va provoca o ceartă în  cuplu.

Hibiscusul alungă bărbații din casă. Aceasta este o altă floare care concurează cu bărbații la nivel de energie, forțându-i să nu se întoarcă niciodată. De asemenea, se crede că hibiscusul nu poate fi plasat în camera de zi și lângă oameni sau animale, deoarece planta răspândește energie negativă. Așa că gândește-te bine înainte de a cumpăra o plantă atât de frumoasă, dar dăunătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel