De ce o iubeşte Eugen Nicolăescu pe Roberta Anastase

Eugen Nicolaescu
Eugen Nicolaescu

Viceliderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a declarat  că, atât timp cât nu există majoritatea parlamentară, nu se poate vorbi despre suspendarea preşedintelui.  Cât despre plângerea penală a  PSD în cazul votului dat la Legea pensiilor, Nicolăescu a subliniat că PNL a cerut doar demisia preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, a secretarului de şedinţă şi a ministrului Muncii. "Eu cred că problemele legislativului trebuie rezolvate în legislativ şi nicidecum nu trebuie să implicăm puterea legislativă în puterea judecătorească", a spus deputatul pentru Mediafax. Puterea legislativă trebuie să îşi rezolve singură problemele interne, care nu au de-a face cu legea penală, a adăugat.În cazul Legii pensiilor, se poate vorbi despre o fraudă de natură legislativă şi nu neapărat de natură penală, a concluzionat Nicolăescu.

Discursul său împăciuitorist este ciudat din două motive: vine în contradicţie cu afirmaţiile lui Crin Antonescu, care acuză de hoţie PDL şi pe Roberta Anastase, dar şi cu acţiunile pe care chiar Nicolăescu le întreprindea în 2004, împreună cu Mona Muscă. Atunci, ei au depus, în nume personal, plângeri penale la PNA, viitor DNA, împotriva lui Adrian Năstase. De ce a schimbat macazul?

O ipoteză ar putea fi legată de scandalul studiilor de fezabilitate pentru spitale, care au înghiţit milioane de euro, fiind vândute statului ca şi cum ar fi fost lucrări originale în fiecare caz, deşi erau copii ale aceluiaşi proiect. Firma de consultanţă, asociată de presă cu Sorin Oprescu, pe atunci la PSD, a fost singura beneficiară a demersului faraonic iniţiat de liberal. Astfel, e cam dificil să vorbeşti de funie când spânzuri la mâna celor care conduc Ministerul Public, respectiv PDL şi Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel