EXCLUSIV  Daniel Pavel de la Survivor, la cinci ani după plecarea din România: Nu regret. I-am fost fidel ambasador țării mele

Daniel Pavel, interviu DC News
Daniel Pavel, interviu DC News

Daniel Pavel de la Survivor România 2021 a plecat din România și s-a stabilit în Viena. El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale. Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană, pentru Survivor România 2021 din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

Daniel Pavel a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News în care ne-a spus de ce a plecat din România.

DC News: De ce ai plecat în Viena? 

 

Am venit la Viena, pentru un job în media, în urmă cu 5 ani. Decizia de a pleca a fost luată tot pe frecvența unui job internațional, în acest caz, proiectul primului radio live prezent într-o rețea de retail alimentar, din România. 

Echipele de radio în rețeaua companiei-mamă se aflau la Viena, toată partea tehnică era integrată acolo, iar transmisia în țările de origine asigurată de cele mai noi tehnologii de streaming, așa că mutarea în Austria a devenit o formalitate. 5 ani mai târziu nu regret pasul făcut, realizările mele acolo ținând și de însușirea unei rigori și discipline de muncă specifice spațiului german. 

 

DC News: Ai vrea să te întorci definitiv în România? 

 

În opinia mea, pentru publicul din România, de fapt, nu am plecat nicio clipă. De ce? Deoarece, deși fizic eram la Viena, prin intermediul celor 15 ore de radio live zilnic, am fost prezent, ca voce a materialelor radio și reclamelor, în viețile românilor aflați la cumpărături, prin programe de infotainment, prin reclame sau anunțuri specifice, dimensionate de departamentele de marketing și resurse umane.  Am în România o parte a familiei și proximitatea cu Austria este perfectă pentru o navetă ritmică. România este țara mea și i-am fost fidel ambasador, și ca ofițer de marină, și ca sportiv, și ca om de media internațional, în ultimii 5 ani.

VEZI ȘI: Daniel Pavel, din culisele Survivor România: Așa ceva am văzut doar în grupurile media internaționale

Daniel Pavel, românul din Viena care a ajuns în Dominicană, are o experiență-fenomen la „Survivor”: Am realizat că era doar vârful icebergului față de ce urma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel