Dăncilă, discurs pentru PE. Carmen Dan: Acesta va fi demersul

Carmen Dan a dezvăluit cum va aborda Viorica Dăncilă problema privind violențele din 10 august, din Piața Victoriei, în fața Parlamentului European.

"Sentimentul meu este că am intrat într-o luptă contra-cronometru (...) Din păcate realitatea în care trăim nu prea are legătură cu normalitatea. Și pentru mine a fost evident că sunt discursuri care indiferent de argumente o să răzbată în plan public, iată și la nivel european. Imagini cu bătăi sau cu intervenții în forță ale forțelor de ordine am văzut și în alte state europene, din păcate. Și spun din păcate pentru că violența nu este niciodată o soluție. Diferența însă o dă faptul că este pentru prima dată când am văzut că există interes și că există o nevoie de a comenta aceste imagini la nivel european. Și spun că răul pleacă tot de la noi, exact această imagine prin care poziționarea unor politicieni români este preluată și nu există nevoia de a cunoaște realitatea sau de a obține informațiile cât mai multe în așa fel încât imaginea expusă public să fie una curentă. 

Eu cred că este corect ca poziționarea unor personalități cu reprezentare europeană să fie una corectă. Cred că și pe 3 octombrie, când premierul României va fi în Parlamentul European, demersul nostru nu poate fi decât unul singur. Și argumente sunt suficiente pentru a spune cum sunt lucrurile în realitate și pentru a descrie tot ce s-a întâmplat pe teme foarte importante și de interes fără să încercăm, sub nicio formă, să ascundem adevărul. Sunt convinsă că demersul premierului în sensul acesta va fi" a declarat Carmen Dan la Antena 3, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", moderată de Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel