Dana Gîrbovan, criticată că ”e PSD-istă”. Narcisa Iorga: Înțeleg că e gata, nasoală rău. Le amintesc un lucru!

Dana Gîrbovan
Dana Gîrbovan

Dana Gîrbovan a spus că acceptat propunerea Vioricăi Dăncilă de a fi propunerea pentru funcția de ministru al Justiției. 

Narcisa Iorga a comentat faptul că Dana Gîrbovan este atacată de o anumită parte a presei.

”Inteleg de pe la unii ca gata! Dana Garbovan e PSD-ista, ca e nasoala rau. Le-as aminti acestora ca Dana Garbovan era considerata tot de ei un judecator excelent cand sustinea reforma in justitie prin anii 2008-2014. Adica exact justitia lor.

Spuneau despre ea ca e un judecator de viitor, un magistrat model, pana cand a vazut mai repede si mai limpede decat altii in ce avea sa se transforme statul de drept original romanesc si a inceput sa vorbeasca. Public. Or, asa ceva e intolerabil.

In magistratura trebuie sa domneasca omerta. Numai anumite persoane au voie sa vorbeasca ce vor si cand vor, au dreptul sa manifesteze pe scari de tribunale si sa faca greve chiar daca legea le interzice. Doar ei au dreptul sa semneze liste de sustinere a unora si de protest fata de altii. Doar lor trebuie sa li se faca promovare si doar ei pot sa fie aparati, chiar si cand tarasc copii luati cu forta din casa ori cand nu intra inainte de ora 6 peste rapitori, violatori si ucigasi de alti copii. Doar cei din gasca lor pot fi numiti oricand in guvernele PD, PDL, PNL, USR, PLUS samd. Doar ei pot fi tehnocrati. Ei sunt cei buni. Restul suntem niste prosti”, a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

Dana Gîrbovan, propunerea PSD pentru Ministerul Justiției, este judecător la Curtea de Apel Cluj și președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR). A contestatat protocoalele cu SRI în Justiție și a susținut Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel