Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cum se fierbe corect fasolea uscată. Secretul bucătarilor

Fasolea, dacă nu este fiartă corect, îți poate provoca probleme. Iată cum trebuie să procedezi.

Alege bine fasolea și las-o la înmuiat câteva ore, de preferinţă din seara de dinaintea zilei în care plănuieşti să o găteşti. Când te pregăteşti să pui fasolea la fiert, schimba apa în care a stat peste noapte.

Schimbă apa în care fierbi fasolea de cel puţin 3 ori. De fiecare dată, trebuie să aibă aceeaşi temperatură. În caz contrar, fierberea stagnează, iar boabele rămân nefierte, potrivit retetepractice.ro.

Dacă faci mâncare de fasole şi urmează să adaugi bulion sau roşii, nu le adăugă decât la final, căci roşiile şi derivatele din roşii opresc fierberea.

Vezi și: Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!

De ce să pui un vas cu zahăr ars, fierbinte, în frigider. Trucul care te ajută enorm!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy