Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!

Există un truc eficient care te ajută să accelerezi procesul de fierbere a cărnii. Ai nevoie doar de un ingredient pe care orice gospodină îl are în bucătărie. Și nu este vorba despre sare!

1. Pentru a accelera fierberea cărnii, adăugaţi în oală o lingură de oţet sau zeamă de lămâie.

2. Bulionul se pune la mâncare numai atunci când aceasta a dat primul fiert. Altfel, îşi pierde culoarea, iar legumele se întăresc.

3. Pentru că maioneza să nu se taie, puneţi la început, peste gălbenuşuri, o linguriţă de sare.

4. Cartofii la tavă se rumenesc mai bine dacă sunt tăvăliţi înainte prin ulei.

*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Vezi și: Supă pisată cu pui prăjit. Rețetă veche, tărănească preparată în comunism

Cu ce poți înlocui rântașul de făină în mâncare. Ideea salvatoare a bucătarilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel