€ 5.0919
|
$ 4.3707
|
Curs valutar: € 5.0919
|
$ 4.3707

Urmărește dezbaterea live

 

Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!
Autor: Ema Apostu

fierbere-gatit_47060900
 

Există un truc eficient care te ajută să accelerezi procesul de fierbere a cărnii. Ai nevoie doar de un ingredient pe care orice gospodină îl are în bucătărie. Și nu este vorba despre sare!...

1. Pentru a accelera fierberea cărnii, adăugaţi în oală o lingură de oţet sau zeamă de lămâie.

2. Bulionul se pune la mâncare numai atunci când aceasta a dat primul fiert. Altfel, îşi pierde culoarea, iar legumele se întăresc.

3. Pentru că maioneza să nu se taie, puneţi la început, peste gălbenuşuri, o linguriţă de sare.

4. Cartofii la tavă se rumenesc mai bine dacă sunt tăvăliţi înainte prin ulei.

*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Vezi și: Supă pisată cu pui prăjit. Rețetă veche, tărănească preparată în comunism

Cu ce poți înlocui rântașul de făină în mâncare. Ideea salvatoare a bucătarilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close