EXCLUSIV  Cum a pierdut Oana Zamfir un proces: Am fost absolut șocată

Oana Zamfir a fost invitată la interviurile DC News unde a vorbit, printre altele, despre un proces pe care l-a pierdut.

Jurnalista a pierdut procesul cu Marian Georgescu, tatăl fostului șef ANI, Horia Georgescu. Oana Zamfir a explicat cum s-a ajuns la această situație.

"Am avut procese cu Horia Georgescu și cu tatăl lui. Pe unul dintre procese l-am câștigat, pe altul l-am pierdut, din păcate. De ce? Pentru că procesul s-a desfășurat în perioada în care mă confruntam cu o problemă de sănătate. Am fost absolut șocată până la cel mai adânc sentiment și de dezamăgire, și de frustrare, și de suferință că o doamnă judecător, o femeie, în condițiile în care avocatul meu s-a dus în cameră de consiliu cu toate documentele medicale pe care le aveam în acel moment (n.r. - nu le-a luat în calcul) ... eram și însărcinată, aveam hemoragii. Mă putea audia în scris, ceea ce, în cazul lui Mihai Gâdea, acceptase.

Era vizibil că nu sunt în activitate. Dispărusem de pe post. Nu se știa public care este situația mea medicală. De aceea am dorit ca acele documente medicale să nu fie ataște la dosar pentru a nu fi exploatate într-un fel sau altul. Până la urmă, ținea de intimitatea mea. Doamna judecător a văzut documentele, însă în motivarea instanței a apărut că eu aș fi refuzat să fiu audiată și că nu am prezentat niciun document în acest sens. A fost un șoc. Eu respect foarte mult magistrații, dar din păcate sunt și foarte multe personaje care nu au ce căuta acolo", a spus Oana Zamfir la interviurile DC News Live.

Revenim cu noi subiecte din interviul pe care jurnalista ni l-a acordat în exclusivitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel