Crin Antonescu: PNL ar dori să rămână în USL până în 2016

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că vrea ca formaţiunea politică pe care o conduce să rămână în USL până în 2016. Mai mult, el a catalogat drept iresponsabile declaraţiile unor colegi de alianţă care vorbesc despre momentul ruperii Uniunii.

"Nu uit că noi facem parte dintr-o alianţă politică numită USL. Primul meu mesaj, la începutul acestui an, politic şi calendaristic, este acela de a vă reaminti că ne aflăm sub această obligaţie şi sub acest angajament. Îmi par iresponsabile declaraţiile unor colegi de alianţă, oameni politici, care vorbesc despre data la care ar fi mai bine să se rupă USL, despre gâlceava din diverse colţuri ale ţării, despre divergenţele, frustrările care s-au acumulat pe parcursul anului trecut. Nu că ele nu ar fi reale. Ştim bine că sunt reale. Ştim că, dincolo de cele care s-au expus public, cu impridenţă, există multe altele despre care am ştiut să tăcem. De câte ori ne confruntăm cu toate aceste probleme şi nemulţumiri, trebuie să nu uităm că noi toţi suntem aici, în parlament, în guvern, prin voinţa cetăţenilor şi pe banii contribuabililor. Nu putem să lăsăm să treacă nemulţumirile, frustrările noastre înainte de cele pe care le au cetăţenii", a spus Antonescu.

 Preşedintele PNL a mai subliniat că PNL ar dori să rămână în USL până în 2016: "Cred că e responsabilitatea noastră de a ne gândi, nu dacă, când şi cum rupem USL, ci cum ducem la capăt angajamentul luat. Cred cu tărie, că în ciuda tutror lucrurilor pe care le-am trăit anul trecut, există posibilitatea să încercăm să revigorăm, să menţinem USL, să ne achităm de obligaţiile pe care le avem în interiorul alianţei pentru a ne duce la bun sfârşit mandatul, până în 2016".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel