Credincioșii de la Peștera Sf. Andrei, supravegheați de un elicopter. ÎPS Teodosie: Trebuie să se plece toți: și cârmuitorii, și poliția și jandarmii

IPS Teodosie  Foto: Facebook Arhiepiscopia Tomisului
IPS Teodosie Foto: Facebook Arhiepiscopia Tomisului

Zeci de pelerini se află în aceste momente la Peștera Sfântul Andrei, acolo unde este oficiată o slujbă. ÎPS Teodosie a transmis un mesaj enoriașilor.

Zeci de oameni se află în aceste momente la Peștera Sfântul Andrei, acolo unde este oficiată o slujbă. Pelerinii sunt supravegheați de un elicopter care survolează în zonă, transmite România Tv.  ÎPS Teodosie a transmis un mesaj enoriașilor.

"Iubiți frați români, buni credincioși, puteți să veniți mâine aici. Aceste autorități de la noi vor fi îngăduitoare. În fața Sfântului Părinte Andrei trebuie să se plece toți: și cârmuitorii, și poliția și jandarmii, și credincioșii să aibă această bucurie în această perioadăde boală, să căpătăm cu toții nădejde luând ajutor și har de la Sfântul Apostol Andrei. Vă aștept pe cât mai mulți mâine să fim în rugăciune. Doamne ajută! Toți care vin să vină cu mască. Vom sta la distanță. avem mijloacele sanitare, dezinfectanți și de aceea vă îndemn să păstrăm toate aceste reguli pe care le avem pentru protecția sănătății noastre.", a declarat ÎPS Teodosie de la Peștera Sfântul Andrei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel