Covid-19 a dat peste cap şi Euroliga. Meciuri amânate din cauza testelor pozitive

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Trei partide din Euroliga au fost amânate din cauza testelor pozitive la coronavirus.

Euroliga masculină de baschet a anunţat amânarea a trei meciuri aferente etapei a 19-a din cauza depistării unor cazuri de coronavirus la unele echipe, scrie EFE. Astfel, au fost amânate partidele Alba Berlin - Panathinaikos, Anadolu Efes - Bayern Munchen şi Zalgiris Kaunas - Olympiakos Pireu.

Potrivit Euroligii, cluburile Panathinaikos, Efes şi Olympiakos au solicitat suspendarea partidelor după ce au depistat teste pozitive la coronavirus la mai mulţi jucători, fapt care le-a pus în imposibilitatea de a alinia 8 jucători apţi de joc. Organizatorii au menţionat că vor avea discuţii cu conducerile grupărilor pentru reprogramarea partidelor respective, care pot fi amânate de maxim trei ori.

Vom anunţa cât de curând datele acestor meciuri", a indicat Euroliga, potrivit Agerpres.

Cazuri de Covid-19 şi în fotbal: 

VfB Stuttgart a anunţat al cincilea caz în rândul jucătorilor

Echipa germană de fotbal VfB Stuttgart a anunţat luni al cincilea caz de infectare cu coronavirus la un jucător de-al său, scrie DPA. Clubul a menţionat că este vorba despre atacantul Wahid Faghir, care s-a alăturat astfel coechipierilor săi Silas Katompa Mvumpa, Naouirou Ahamada, Konstantinos Mavropanos şi Mateo Klimowicz, toţi testaţi pozitiv la Covid-19.

"Faghir a intrat în izolare după un test PCR care a dat rezultat pozitiv, după ce un alt test efectuat înainte a avut rezultat neconcludent, a indicat gruparea din Bundesliga.

VfB Stuttgart este pe locul 16 (din 18) în Bundesliga, cu 17 puncte după 17 etape, urmând să joace sâmbătă în deplasare, cu "lanterna roşie", Greuther Furth, într-un derby al "suferinţei". 

Clubul francez Metz a anunţat patru jucători pozitivi la Covid-19

Clubul francez de fotbal FC Metz a anunţat că are patru cazuri de Covid-19 în efectivul său, informează cotidianul L'Equipe.

FC Metz a confirmat practic o informaţie publicată de cotidianul regional Le Republicain Lorrain conform căreia trei din cei patru jucători pozitivi sunt atacanţii Papa Ndiaga Yade, Opa Nguette şi Lenny Joseph, ei urmând să revină la antrenament săptămâna viitoare.

Aceasta este o nouă lovitură dură pentru echipa din Ligue 1, care era deja slăbită de absenţa a şapte jucători reţinuţi pentru a disputa Cupa Africii pe Naţiuni din această lună în Camerun.

Metz, locul 18 în clasament cu 16 puncte, va primi replica lui RC Strasbourg (10), marea rivală, duminica viitoare în meci contând pentru etapa a 20-a din Ligue 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel