Coșmarul lui Arthur, băiatul de 6 ani, torturat de tatăl său și mama vitregă. L-au hrănit cu sare și l-au înfometat înainte de a-l ucide - FOTO

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un băiețel de 6 ani a fost torturat de tatăl său și mama vitregă, înainte de a fi ucis. 

Un băiețel de șase ani a trecut prin chinuri inimaginabile. Călăi i-au fost chiar tatăl său și mama vitregă. Micuțul a fost torturat luni de zile înainte de fi ucis de tatăl săi și mama vitregă, lovindu-l cu capul de mai multe ori de o suprafață dură, scrie Metro

Thomas Hughes, în vârstă de 27 de ani, și partenera sa, Emma Tustin, în vârstă de 31 de ani, din Solihull, sunt acuzați că l-au ucis pe Arthur Labinjo-Hughes, după ce i-au provocat leziuni cerebrale, în iunie 2020. 

Detalii de groază din dosar

Faptele celor doi sunt de o cruzime de nedescris. Mama sa vitregă l-ar fi agresat pe băiat în timp ce copilul se afla în grija sa. Mai mult, ea a făcut și o fotografie cu acesta, chiar înainte să moară. Copilul era rănit și sângera.  A sunat la urgențe, dar foarte târziu. Le-a spus medicilor că micuțul a căzut, de 5 ori. Paramedicii veniți la fața locului l-au găsit pe băiat în stop cardiac.  L-au dus de urgență la spital, sperând că îl vor putea salva. Ce au descoperit acolo însă i-a șocat. Micuțul avea multiple vânătăi pe corp și era intoxicat cu sare. În noaptea aceea, copilul a murit.

Bănuielile medicilor despre soarta copilui au fos confirmate ulterior de către anchetatori. Judecătorii au decis că Arthur a fost „abuzat fizic și verbal, izolat, acesul la alimente și băuturi era controlat sau restricționat”.

Coșmarul lui Arthur

Calvarul lui Arthur a început cu câteva luni înainte de a murit, când el și tatăl său s-au mutat în casa lui Tustin. Deși micuțul locuia acolo, „nu existau dovezi clare ale prezenței lui Arthur în acea casă”, a declarat procurorul Jonas Hankin. Hankin a spus că se pare că Arthur a fost „pus să doarmă pe podea în sufrageriei” și că „o plapumă a fost găsită într-un dulap sub scări”.

Mai mult, Tustin a făcut sute de fotografii și filmări în timp ce îl pedepsea pe copil și pe care apoi le trimitea lui tatălui acestuia, Thomas Hughes. Nu se știe dacă copilul a fost abuzat și înainte de mutarea lor de către tatăl lui, dar este un lucru foarte probabil, ținând cont de faptul că el știa despre tot ceea ce i se întâmplă băiețelului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel