Copil, mort, după ce a fost strivit de mașina pe care o furase

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost grav rănit, după ce a furat un autoturism şi s-a răsturnat cu el pe un dig, la limita dintre localităţile vâlcene Orleşti şi Ioneşti.

UPDATE: Cadrele medicale au constatat decesul copilului care a fost grav rănit, joi seară, după ce a furat un autoturism şi s-a răsturnat cu el pe un dig, la limita dintre localităţile vâlcene Orleşti şi Ioneşti.

Din primele verificări a rezultat că minorul, despre care se credea că are 14 ani, avea de fapt doar 11, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.Conform aceleiaşi surse, accidentul s-a produs în apropierea unei hidrocentrale.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au anunţat că accidentul s-a produs în apropierea unei hidrocentrale.

"Un minor de aproximativ 14 ani ar fi sustras maşina unor persoane din comuna Ioneşti şi s-a deplasat în zona digului, răsturnându-se ca urmare a manevrării defectuoase. Copilul a fost prins sub maşină şi nu prezintă semne vitale", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a anunţat că la faţa locului au intervenit o autospecială SMURD, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel