Copil dispărut dintr-o școală specială din Sectorul 6. Poliția cere ajutorul bucureștenilor

Poliția Capitalei cere ajutor pentru găsirea unui băiat bolnav, dispărut dintr-o școală cu probleme speciale din Sectorul 6 al Capitalei. 

Băiatul a dispărut astăzi de la școala cu nevoi speciale. El se exprimă cu dificultate și are probleme de orientare în spațiu. 

Minorul dispărut se numeşte AL-BAHRA MOHAMED-SAMIR, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: Înălţime 1,70 m, constituție corpolentă, ten deschis la culoare, faţă ovală, ochi albaștri, păr şaten, tuns scurt, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, potrivit b365.ro

La data dispariţiei, băiatul era îmbracat cu geacă de culoare roșie cu dungi albe, pantaloni tip jeans albaştri, cămașă albă și vestă, era încălțat cu adidași de culoare albastră și avea asupra sa un ghiozdan albastru. Mai mult, minorul este bolnav. Astfel, acesta se exprimă cu dificultate și are probleme de orientare în spațiu.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la minorul dispărut, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel