Copil bătut crunt de mamă şi găsit de poliţişti într-un dulap

violenţă
violenţă

O femeie de 33 de ani din Bihor este cercetată de poliţişti pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce şi-a bătut copilul de şapte ani, care a fost găsit de poliţişti în dulapul din bucătărie, în pielea goală, plin de vânătăi şi cu o rană deschisă sub ochi.

Femeia, din satul bihorean Ioaniş, comuna Finiş, este cercetată de poliţişti pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce fiul ei mai mic, în vârstă de şapte ani, a ajuns la spital plin de vânătăi şi cu o plagă deschisă sub ochiul drept. Potrivit Mediafax, incidentul a fost anunţat la Poliţie miercuri la prânz, prin 112, de către inspectorul social al Primăriei Finiş. Funcţionarul a cerut ajutorul Poliţiei, după ce, speriaţi de strigătele de ajutor ale copilului, vecinii femeii l-au chemat să vadă ce se întâmplă, iar aceasta a refuzat să spună unde se află ori ce s-a întâmplat cu fiul ei.

Lidia Bogdan,mama minorului, a refuzat să vorbească cu poliţiştii şi cu asistenţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bihor, care au venit să verifice reclamaţia funcţionarului, declarând că băiatul ei a fugit de acasă şi nu ştie unde se află.Poliţiştii l-au găsit însă pe copil într-un dulap din bucătărie, înghesuit în spatele unor pungi de făină, în pielea goală, plin de vânătăi, zgârieturi, şi cu o plagă deschisă sub ochiul drept.Băieţelul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat iniţial la Spitalul Municipal Beiuş, iar de acolo la Spitalul Municipal "Gavril Curteanu" din Oradea, pentru investigaţii, fiind ulterior externat.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Bihor, Ştefan Goţia, a declarat că în urma anchetei începute, copilul a fost luat din grija mamei şi se află internat temporar într-un centru de plasament, pentru evaluare şi consiliere.Cei doi fraţi ai săi au rămas însă încă în grija mamei, care a recunoscut, într-un final, că şi-a bătut copilul.

"Mama băiatului este cercetată acum pentru rele tratamente aplicate minorului", a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău. Femeia riscă, pe lângă dosarul penal, şi decăderea din drepturile părinteşti, deoarece medicii legişti au stabilit că numeroasele urme găsite pe corpul copilului, dar şi plaga de sub ochi, au fost provocate prin lovituri cu o bucată de lemn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel