EXCLUSIV  CONGRES PSD, 10 MARTIE 2018. Dobre: Cel mai important SUBIECT. DOCUMENT programatic

PSD
PSD

PSD a pregătit un DOCUMENT care va fi lansat la Congresul PSD din 10 martie, care vizează toți românii. 

CONGRES PSD, 10 MARTIE 2018.  ”Dacă ar fi un subiect pe care să-l consider important va fi acel document programatic despre care va trebui să vorbim foarte serios după Congres. Acel document programatic, așa cum se configurează în momentul de față, este o luare de poziție foarte fermă, foarte aprofundată, foarte serioasă despre ceea ce înseamnă societatea românească despre obiective pe termen lung. Dacă tot vorbim despre faptul că României îi lipsește o viziune pe termen lung și foarte lung, iată că acest document programatic vine să astupe acest gol. Acesta va fi subiectul cel mai important al Congresului. Va fi un document care conține linii de politici sociale, economice și de dezvoltare a României pe termen lung. Cred că avem nevoie de această viziune de dezvoltare pe termen lung. O realizează specialiștii din PSD.” a precizat Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD, pentru DCNews

”Românii vor înțelege”

CONGRES PSD, 10 MARTIE 2018. ”Nu suntem naivi și nu ne putem gândi că Opoziția are maturitatea sau înțelepciunea ca, citind un document programatic pe termen lung, să înțeleagă necesitatea și să-și asume o parte din acest document. Eu cred că cetățenii români vor înțelege foarte clar.” a mai precizat purtătorul de cuvânt social-democrat. 

10 martie 2018: România va avea proiect de țară

CONGRES PSD, 10 MARTIE 2018. Adrian Dobre a mai spus ”Pe 10 martie, România va avea proiect de țară. Lucrările pentru acest document nu sunt făcute în ultima săptămână, se lucrează de mult timp, nu există moment mai bun de lansare decât Congresul PSD, care-i va oferi greutate și legitimitate”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel