Concurs Antena 3. Iosefina Pascal, la Bruxelles: Voi avea un discurs impecabil!

Iosefina Pascal
Iosefina Pascal

Iosefina Pascal, una dintre concurentele preferate de public de la concursul ”100 România” Antena 3, a transmis câteva mesaje după competiție.

”După cum îi ziceam și Nadinei Câmpean ieri, după ce am ajuns pe locul 3 și am ieșit din concurs, fix înainte de a doua probă am plâns. Înainte să credeți că era de "oftica" procentajului mic, sau din cauză că deja se întrevedea "câștigătorul", ci a fost din cauză că citeam mesajele dumneavoastră în pauze, vedeam susținerea uriașă, mobilizarea individuală si faptul că v-ați cheltuit banii munciți pentru a mă vota, toate aceste lucruri m-au copleșit. Am vrut să vă reprezint cât se poate de bine, dar totodată, fiind eu, în toată sinceritatea mea, greu de sintetizat într-un singur minut. Cred că o să vă mulțumesc zilnic pentru aceste mesaje, care mi-au ridicat moralul, dar și mândria! După cum îi spuneam și lui Liviu, a contat enorm susținerea și feedback-ul dvs pentru moralul meu, pentru că după ce am pierdut Olimpiada Națională de Engleză în fața unui fiu de primar PDL-ist, am fost distrusă, nu mi-am putut explica de ce am pierdut când avusesem o lucrare perfectă, o comunicare orală antrenantă, nu mi-am putut explica de ce am fost depunctată cu 2 puncte după contestație. Ulterior, mi-am dat seama, a fost o metodă și un răspuns de tipul "Unității de Elită", adică "Te pui cu noi? Ai tupeul să contești nota? Ia d-aici".

[citeste si]

Aseară, cu mintea și experiența de viață de acum, mi-am putut explica rezultatul și totodată îmi doresc foarte mult să continui să mă implic în viața politică, chiar cu abordarea aceasta, analizând comportamentul și caracterul celor care ne-au manipulat zeci de ani, nu doar pe noi, ci pe toți cetățenii globului, este un fenomen gândit la nivel mondial, iar rezultatul de aseară este o dovadă că discursul meu a fost fix ce trebuie. Sper că vom fi foarte "Atenți și îngrijorați" de anul electoral care urmează”, a scris Iosefina Pascal pe Facebook.

Concurenta a mai zis că apreciază inițiativa Claudiei Țapardel vizavi de invitația în Parlamentul European.

”Felicitări tuturor și îi mulțumesc mult doamnei Țapardel pentru inițiativa de a merge toți 4 la Bruxelles. Vă garantez că dacă mi se acordă șansa de a vorbi în Parlamentul European, o să am un discurs impecabil. Un discurs ambalat în cea mai fluentă engleză, asta, așa, ca să nu avem vorbe la proces, cum că "nu știu și nu îi interesează". Cât despre rezultatul meu, sunt împăcată cu ceea ce am spus, în timpul alocat și că astăzi am văzut că un discurs politicianist, lipsit de patos și de empatie, cântărește mai mult în ochii publicului larg. Mă rog doar să nu se întâmple la fel si la alegerile de la anul, pentru că atunci, discursul meu "prea negativ", va caracteriza perfect rezultatele viitoarelor alegeri. Vă iubesc și vă multumesc absolut tuturor pentru susținere. Noi ne-am susținut reciproc si o facem zilnic, angajându-ne in dezbateri pe Facebook, sau în persoana, alții au avut parte de mobilizare politică "de dreapta" alții au spus ce vrea lumea sa audă, nu ce se întâmplă de fapt, iar eu am conștiința liniștită”, a mai transmis tânăra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel