Concert de zile mari cu Maxim Belciug şi Gabriel Bălaşa

securedownload
securedownload

Iubitorii de frumos sunt așteptați sâmbătă, 30 noiembrie, la ora 20.00, la cafeneua Muzeului Literaturii Române la un concert de zile mari.

Se deschide Stagiunea Perpetuă de muzică, gânduri şi lucruri frumoase. Primul concert propune o întâlnire cu Maxim Belciug, chitaristul Încântărilor, şi Gabriel Bălaşa, unul dintre cei mai activi percuţionişti de pe scena muzicală under şi overground, cunoscut pentru vivacitate şi creativitate. Cei doi artişti au pregătit un program surpriză, cu Bach pe ritm de bossa nova, tango cu scântei, baroc răstălmăcit şi improvizaţii în zbor. 2B OR NOT 2B – THAT IS THE MUSIC

STAGIUNEA PERPETUĂ este o iniţiativă a Asociaţiei Culturale Kitarodia al cărei scop este acela de a oferi publicului noi prilejuri de a se întâlni în chip firesc cu chitara, cu muzica şi cu frumosul. După experienţa festivalurilor de amploare organizate în anii trecuţi, STAGIUNEA PERPETUĂ aduce o nouă abordare. Concerte multe şi mărunte, spaţii mai intime, cu public şi artişti stând alături, în jurul mesei, căldură, cultură vie, gânduri şi muzică născute pe loc, din apropierea dintre oameni. În 2013, stagiunea perpetuă mai propune încă trei evenimente, ce vor avea loc în zilele de 7, 14 şi 21 decembrie 2013, în aceeaşi locaţie: Cafeneaua La Muzeu (Bd. Dacia 12, Muzeul Literaturii Române).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel