Colectiv, plângere penală. Raed Arafat: Sunt convins că până mâine voi fi condamnat

Președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu, a anunțat că a fost depusă, la Parchetul General, o plângere penală împotriva celor care au gestionat situația după incendiul de la clubul bucureștean, printre care Nicolae Bănicioiu și Raed Arafat.

În acest context, Raed Arafat a oferit o primă reacție și a spus că se așteaptă să fie deja condamnat de diverși jurnaliști sau activiști de pe Facebook.

"Astazi am aflat ca doi parinti, Iancu si Chelba, au depus o plangere penala impotriva mea in ce priveste tragedia de la Colectiv. Am fost sunat de media sa comentez acest demers iar eu consider ca nu am ce comenta cu exceptia acestui punct de vedere pe care il postez aici. Ne aflam intr-o tara democratica in care oricine poate depune o plangere penala, iar reclamatul are dreptul sa-si sustina nevinovatia.

Proba vinovatiei apartine reclamantului si organelor de ancheta. Sunt convins ca pana maine voi fi judecat si condamnat din partea unor reprezentanti ai presei si a unor "activisti" de pe Facebook insa vreau sa-i reamintesc pe toti ca este vorba doar despre o plangere penala la acest moment!", a transmis Raed Arafat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel