Codul portocaliu se extinde. Capitala, sub avertizare timp de trei ore

Capitala va intra, începând cu orele 18,00, timp de trei ore,  sub atenționarea de Cod portocaliu de ploi torențiale, vânt puternic și chiar grindină. Codul portocaliu este posibil să se extindă în următoarele ore și în alte județe.

Începând cu orele 16.00 a  intrat în vigoare un COD PORTOCALIU de vreme severă, valabil până pe 15 mai, la ora 2.00. În judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău şi Vrancea, ploile vor avea caracter torenţial, iar în intervalul menţionat se vor cumula local peste 60...70 l/mp. Potrivit şefului ANM, Ion Sandu, este o posibilitate mare ca avertizarea COD PORTOCALIU să se extindă în următoarele ore şi la Bucureşti, Ilfov, Teleorman şi Giurgiu, perioada critică urmând să fie între orele 18.00 şi 21.00.

ANM a anunţat, miercuri, că între orele 17:30 şi 19:30, în estul şi sud-estul judeţului Teleorman, local în judeţul Giurgiu, se vor semnala frecvente descărcări electrice şi vânt cu aspect de vijelie, cu rafale de 65-75 de km/h. Cantităţile de apă vor fi de 25-30 de l/mp, izolat 35 de l/mp. Grindină de mici şi medii dimensiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel