Codin Maticiuc, despre fiicele sale: "Eu nu le iubesc doar, sunt îndrăgostit. Dacă una zâmbește altcuiva, mă apucă geloziile

Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a vorbit cu multă dragoste despre cele două fiice ale sale și a făcut mărturisiri inedite.

"Venirea lor pe lume a fost ceva wow, într-adevăr, sunt și extrem de frumoase și de deosebite, parcă sunt soarele și luna vieții mele, mai ales că una e blondă și cealaltă e brunețică, parcă sunt ziua și noaptea. Mi-am dorit foarte mult copii, știam sigur c-o să-i iubesc, dar am descoperit ceva… sunt extrem de îndrăgostit de ele, ăsta este un fenomen pe care nu mi l-am putut imagina și nu cred că ar exista dacă ar fi băieți.

Eu nu le iubesc doar, sunt și îndrăgostit. Dacă una dintre ele zâmbește altcuiva, mă apucă spumele, mă apucă geloziile, adică mă apucă niște lucruri care sunt mai mult ca de iubită, nu știu cum să zic, nu e doar iubirea aia părintească, sunt efectiv topit", a mărturisit Codin Maticiuc, într-un interviu pentru viva.ro.

"Când călcâiul lui Ahile e un pic lovit, eu sunt în genunchi"

"Ce-am mai descoperit de când le am este că se naște și călcâiul lui Ahile. Adică până acum eram fericit dacă eram sănătoși eu și părinții mei… Acum a mai apărut cineva pe harta inimii mele care, dacă are o problemă, avem toți sau simțim toți. Când călcâiul lui Ahile e un pic lovit, eu sunt în genunchi.

De aceea am și o empatie deosebită pentru părinți. Înainte, când mergeam prin spitale, mă uitam la pacient – copil, bătrân –, acum mă uit la părinții lor. Mă duc la Fundeni și empatizez mai mult cu părinții decât cu copiii aflați în pătuț. Părinții trec prin ceva incredibil. Copilul de multe ori nici nu știe, trece doar prin senzația pe care o are din cauza bolii respective. Părintele trece printr-o dramă inimaginabilă. Și nu vedeam înainte aparținătorul, vedeam pacientul. Veneam și mă întrebam cu ce-or fi greșit copiii ăștia. Acum mă uit la părinți și zic: "Dar ei, cât de amărâți sunt ei?", a mai spus Codin Maticiuc.

Vezi și: "Sunt niște lucruri..." Aroganțele lui Codin Maticiuc pe când avea 20 și ceva de ani: "Nu le-aș promova pentru copiii mei"

 Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda, vor apărea într-un film: "Ce, numai Măruță să-și bage copii? Îi bag peste tot și cu bani mulți" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel