Codin Mariciuc, despre bani și filme. ”Am cel mai vândut film din România”. Cu cine plănuiește să mai facă o peliculă

Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a vorbit despre proiectele pe care le are în desfășurare pe plan profesional, dar ne-a dat și câteva detalii din viața personală.

Codin Maticiuc se laudă la vârsta 41 de ani cu mai multe reușite, în diferite domenii. Acesta este actor, scrie propriile cărți, dar este și producător, ba chiar a reușit să realizeze cel mai vândut film din România, Miami Beach, scrie Spectacola. Codin Maticiuc va putea fi urmărit în curând pe micile ecrane în noul serial care va apărea pe Pro TV, Clanul, la care se filmează foarte intens. Totuși, actoria nu este singura preocupare din prezent a acestuia, pentru că artistul a pus bazele unei campanii umanitare extrem de ample: ”Spitale publice din bani privați”, care necesită multă implicare și muncă. În exclusivitate pentru Spectacola, Codin Maticiuc ne-a dezvăluit cum reușește să mențină echilibrul între viața profesională, care este întotdeauna foarte plină, și cea personală.

SPECTACOLA: Bună, Codin! Din toamna te vom vedea în serialul “Clanul”. Ce poți să ne spui despre personajul pe care-l vei interpreta? În ce ipostază îl vom vedea pe Codin Maticiuc?

Codin Maticiuc: Eu îl interpretez în acest serial pe Iulică, mâna dreaptă a lui Pelicanu. Cei doi sunt un dragon cu două capete, după cum spune regizorul și scenaristul, Anghel Damian, o grupare subordonată lui Bebe Măcelaru. Cred că Pelicanu și Iulică sunt două personaje extrem de iubibile și care nu pot fi văzute separat. 

Actor vs producător. Ce preferă Codin Maticiuc

SPECTACOLA: Tu ai fost până acum pus și în ipostaza de actor, dar și în cea de producător. Ce rol ți se pare mai greu dintre cele două?

Codin Maticiuc: Infinit mai greu este să fii producător. E atât de greu că urăsc să fiu producător (n.r. zâmbește). Îmi place să fiu actor sau scenarist, să dau viață ideilor pe care le am în cap sub forma produsului finit care se numește film.

Dacă aș găsi pe cineva care să-mi facă toată ideile pe care le născocesc, să le producă... aș fi extrem de mulțumit! Și nu aș mai fi producător!

SPECTACOLA: Ai reușit să produci unul dintre cele mai vizionate filme românești, Miami Beach. Câtă muncă este în spatele unei astfel de producții? Care-i cea mai mare greutate pe care ai întâmpinat-o cu acest film?

Codin Maticiuc: Așa este, este cel mai vândut film din România și a fost greu să-l facem din toate punctele de vedere. Cel mai greu a fost să ne adaptăm la ce înseamnă piața din America, ce înseamnă producții acolo, ce înseamnă locații, probleme pe care nu le ai în România, lucruri cu care te confrunți. Absolut toate cutumele de acolo... 

A fost greu să filmăm pe meleaguri străine.

SPECTACOLA: Știu ca ai o relație apropiată cu Mihai Bendeac. Nu v-ați gândit sa lucrați la un film împreună?

Codin Maticiuc: Este adevărat că sunt apropiat de Mihai și de foarte mult timp insist la el să facă film. Cred că datorează cel puțin un film, dacă nu mai multe. Insist la el pe tema asta, să facem unul împreună sau să facă unul singur, doar să facă...

Cred că ne este dator cu un film!

SPECTACOLA: Acum, pe lângă filmările de la “Clanul”, știm ca lucrezi la un nou film, ai și podcastul, iar acasă te așteaptă două fete, care probabil vor să petreacă timp cu tine. Când ai timp să le faci pe toate? Cum păstrezi echilibrul între viața personală și profesională?

Citește răspunsul lui Codin Maticiuc și continuarea pe SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel