COD CONDUITĂ PSD. LIVIU DRAGNEA: Au fost discuții aprinse. Culise dezvăluite în direct

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat criteriile Codului de Etică și de Conduită, adoptat, miercuri, de PSD. 

"A fost o ședință lungă. N-a fost o discuție ușoară. Astăzi, am avut puterea să decidem să intrăm într-un nou ciclu politic, am adoptat acest cod de conduită extrem de important pentru partidul nostru, pentru viitorul nostru, pentru modul în care cetățenii or să ne privească", a spus Liviu Dragnea, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu. Președintele PSD a precizat că acest Cod vine și pentru cei care au acuzat PSD, în cele mai multe cazuri "nefondat", cu privire la "comunism", "corupție". 

[citeste si]

"Să nu credeți că zeci de oameni au muncit ca să facă acest Cod de Conduită ca să blocheze accesul cuiva. Eu știu exact despre ce criterii am vorbit, au fost analizate cu maximă atenție, cu discuții serioase", a spus Liviu Dragnea. Cât despre fostul premier și fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea susține că nu-i blochează acest Cod de Conduită candidatura în vreun fel. El a mai spus că PSD îl va susține pe Victor Ponta pentru orice funcție va dori să candideze: "Este candidatul nostru la orice vrea el". 

Liviu Dragnea a subliniat, cu privire la asocierea dintre PSD și comunism, că "eu m-am săturat ca PSD-ul și toți PSD-iștii să stea cu capul plecat că cineva le spune că au deasupra capului stafia comunismului". 

Președintele PSD a precizat că sunt criterii de bun simț. "Discuția a fost aprinsă", a dezvăluit Liviu Dragnea, care a adăugat că a fost o dezbatere foarte serioasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel