CJ Arad umblă la fondul de rezervă pentru a plăti o parte din datoriile fostului Spital Matern

Spitalul matern arad
Spitalul matern arad

Consiliul Județean Arad va supune la vot, în ședința ordinară din luna octombrie, o hotărâre privind rectificarea bugetară de 1.060.000 lei, informează Glasul Aradului.

Autor:  Adrian Stroescu

Spitalul matern aradO parte din această sumă, respectiv 500.000 lei, va fi alocată Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru plata arieratelor către regii preluate de la Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie ,,Dr. Salvator Vuia”.

Conform reprezentanţilor fostului spital matern din Arad, 70 la sută din totalul datoriilor acestei unităţi medicale o reprezintă neplata facturilor către de regii, restul fiind legate de neplata medicamentelor şi datoriile la personal.

De asemenea, tot în proiectul de hotărâre mai este prevăzută alocarea sumei de 510.000 lei pentru plata unor lucrări de reparaţii capitale la imobilul situat în municipiul Arad, str. Andrey Karolly, nr. 2-4 şi suma de 50.000 lei pentru lucrări de reparații capitale la magazia centrală a spitalului.

Sursa de finanțare a suplimentării pentru plata arieratelor o reprezintă fondul de rezervă bugetară, iar pentru reparațiile capitale o reprezintă excedentul bugetar al anului anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel