Ciolacu, despre tatăl său: A rezistat cu cancer 10 ani. Mi-a spus: ”Marcel, gata. Nu mai pot lupta”

Marcel Ciolacu / Foto: captură video PSD
Marcel Ciolacu / Foto: captură video PSD

Marcel Ciolacu a povestit despre relația cu tatăl său.

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, liderul Partidului Social Democrat a vorbit despre tatăl său, care vreme de 10 ani s-a luptat cu cancerul. În timpul programului „40 de întrebări”, Rifai l-a întrebat pe Ciolacu: „Ați spus că tatăl a jucat un rol extrem de important în viața dumneavoastră. (...) Știu că este un subiect sensibil, dar mi-ar plăcea să-mi spuneți cum era tata. Ce simțiți când vă amintiți de tata?”.

Marcel Ciolacu a vorbit vizibil emoționat despre tatăl său care era un „om glumeț, deschis, ancorat în realitate”

„Aduna familia. Avea capacitatea de a ne strânge pe toți, cu respectul cuvenit, mai ales că era și militar. Era un om glumeț, un om deschis, foarte ancorat în realitate. Foarte zgârcit la vorbă, dar știind să puncteze anumite lucruri. Ne-a încurajat întotdeauna să ne vedem, să ne strângem... Își cunoștea destinul cum e și normal, îl accepta. Nu era o problemă, a fost un luptător, de aceea a și rezistat cu cancer timp de 10 ani. De altfel, s-a și stins foarte repede. Mi-a spus: «Marcel, gata. Nu mai pot lupta». În trei zile a și decedat”, a transmis Ciolacu, în timpul emisiunii.

Modestia lui Ciolacu provine de la tatăl său și din familia sa

„E un om care mi-a marcat viața, cum e și normal cred. Nu am decât amintiri frumoase. Mă bucur mult că am apucat o perioadă foarte lungă de timp să fim foarte apropiați”, a mai spus liderul Partidului Social Democrat. Întrebat despre sfatul cel mai important primit de la tatăl său, politicianul a spus că a fost învățat să fie modest. „De la tatăl meu o am, de la familia mea. Sunt niște oameni maturi, cu bun simț, politicoși. Erau tot timpul atent la toți cei din jur, se implica în problemele celor din jur. Mai făcea și glume oltenești care mai deranjau, dar întotdeauna aveau un adevăr la bază”.

Viorica Dăncilă a greșit, a mai spus Ciolacu

„Viorica Dăncilă a făcut o greşeală imensă. Atunci când deciziile nu le mai iei în interiorul partidului, atunci vei lua întotdeauna nişte decizii greşite. Am fost unul dintre cei - alături de Paul Stănescu şi de alţi colegi - care i-am spus că nu este bine să facă congres înainte de alegerile prezidenţiale şi să se încerce acest forţaj”, a transmis Ciolacu, cu câteva minute înainte, pe plan politic. ”Nu ştiu unde s-a greşit mai mult, dar evident”...Vezi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel