Ciolacu, despre mama sa: E o luptătoare şi eu nu sunt pregătit să fiu orfan

Marcel Ciolacu a vorbit despre mama sa, transmiţându-i şi un mesaj. 

"Aveţi remuşcări că nu puteţi fi mai aproape de mama dumneavoastră care est bolnavă?", l-a întrebat Denise Rifai pe Marcel Ciolacu, în emisiunea de la Kanal D.

"Am remuşcarea că nu petrec mai mult timp cu dânsa. Dar întotdeauna când mă duc la Buzău - nu cred că se supără soţia sau altcineva - în primul rând mă opresc la mama. Stau cu dânsa şi în cele două trei zile, mai ales la sfârşit de săptămână, încerc să trec măcar o dată pe la dânsa, să vorbesc, să-mi povestească de vecini. E o luptătoare şi eu nu sunt pregătit să fiu orfan şi nu am ce să-i fac, va trebui să lupte în continuare să mai trăiască şi să ne mai vegheze pe fiecare dintre noi. Mai ales acum că o să fie şi străbunică în septembrie-octombrie şi cred că e mobilizată să reziste", a mărturisit Marcel Ciolacu. 

Ce a mai declarat Ciolacu în cadrul emisiunii

Marcel Ciolacu a vorbit şi despre Viorica Dăncilă, la emisiunea lui Denise Rifai.

"Viorica Dăncilă a făcut o greşeală imensă. Atunci când deciziile nu le mai iei în interiorul partidului, atunci vei lua întotdeauna nişte decizii greşite. Am fost unul dintre cei - alături de Paul Stănescu şi de alţi colegi - care i-am spus că nu este bine să facă congres înainte de alegerile prezidenţiale şi să se încerce acest forţaj. Nu ştiu unde s-a greşit mai mult, dar evident s-a greşit undeva, fiindcă Partidul Social Democrat, după alegerile prezidenţiale - să fim sinceri - aproape a reintrat în disoluţie.

Planul lui Klaus Iohannis de a distruge Partidul Social Democrat ar fi continuat dacă nu am fi luat nişte măsuri care ne-au dus, pe urmă, într-un termen foarte scurt, să câştigăm două rânduri de alegeri: atât cele locale, cât şi cele parlamentare", a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel