EXCLUSIV  Ciocan, după tragedia de la Piatra Neamț: Din respect pentru polițiști, procurori, pompieri, așa vom face!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

În exclusivitate pentru DCNEWS, Christian Ciocan a făcut o declarație privitoare la situația de la Piatra Neamț.  

Christian Ciocan a vorbit despre cazul de la Piatra Neamț. Acesta a oferit un interviu exclusiv pentru DCNEWS în care a punctat lucrurile pe care Uniunea Militarilor și Polițiștilor Mihai Viteazul și Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România Alexandru Ioan Cuza le vor întreprinde în următoarea perioadă:

„Birourile reunite ale Uniunii Militarilor și Polițiștilor Mihai Viteazul și Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România Alexandru Ioan Cuza au luat act cu îngrijorare despre evenimentul produs la Spitalul din Piatra Neamț. Ne exprimăm profundul regret față de această situație și transmitem condoleanțe familiilor. Mai mult decât atât, suntem la dispoziția oricărei structuri a statului în situația în care este nevoie de noi.

Totodată, am luat notă de declarația președintelui României, extrem de implicat în toată această perioadă cu pandemia, care în mod evident caută să fie informat vis-a-vis de ce s-a întâmplat acolo. Din respect pentru toți cei efectuează ancheta, polițiști, procurori, pompieri, nu ne vom hazarda în niciun fel de declarații. Dar, știm că la acest moment, Guvernul României este întrunit tocmai pentru această situație și participă ministrul de Interne Vela, ministrul Sănătății și premierul Orban. Ca atare, ne exprimăm sprijinul pentru ministrul Vela.

Federația și Uniunea își exprimă întreg sprijinul pentru ministrul Vela. Dacă e nevoie, sub orice formă, Federația și Uniunea se pot pune la dispoziția demnitarului.

Cauza trebuie găsită, trebuie explicată public și, inițial, informat președintele României. Federația și Uniunea cer, în același timp, să fie informate cu privire la stadiul cercetărilor, în conformitate cu legea care permite ca structurile să fie informate, fără să afecteze ancheta. 

Transmitem astfel solidaritate, profundă îngrijorare, disponibilitate de a participa și necesitatea de a ști exact ce s-a întâmplat acolo, în condițiile în care cu toții vedem, mai ales din media, că nu putem vorbi de lucruri vechi, ci de lucruri care în anul 2020 e inadmisibil să se producă. Dincolo de familiile îndurerate ale acelor victime, trebuie să înțelegem că cineva în țara asta e capabil să ducă lucrurile mai departe.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel