Chirilă i-a dat dreptate lui Ciuvică. Cum a spus, fără să vrea, adevărul după dezvăluirile GIP

Tudor Chirilă a încercat să demonteze dezvăluirile lui Mugur Ciuvică despre concertul de la Ploiești, doar că s-a încurcat în propriile argumente.

Mai precis, în prima frază, Grupul de Investigații Politice scria: "Tudor Chirilă a cântat sâmbătă la Ploiești pe bani publici. Banii i-au fost dați de primarul PNL. La nici 24 de ore, același Tudor Chirilă protesta fără rușine în București împotriva modulului în care PSD cheltuie banii publici".

Replica lui Tudor Chirilă, de la acest punct, a fost: "Banii primăriei nu sunt banii primarului, indiferent din ce partid ar face parte. Nu-i aduce de acasă. Sunt bani publici, din taxele plătite de cetăţeni". Așadar, cel puțin până aici, cântărețul nu l-a contrazis cu nimic pe Mugur Ciuvică.

VEZI ȘI: Badea, mesaj-cheie după dezvăluirile lui Ciuvică despre Chirilă

Apoi, Tudor Chirilă a mai scris luând, pe rând, alte două acuzații venite de la Grupul de Investigații Politice (GIP):

"2. "La nici 24 de ore, același Tudor Chirilă protesta fără rușine în București împotriva modulului în care PSD cheltuie banii publici."

Greşit. Protestul de duminică a fost declanşat de proiectul de lege propus de Guvern pentru un cod administrativ prin care sunt modificate mai multe reglementări în ce priveşte statutul funcţionarilor publici, dar şi legile ce îi privesc pe demnitari. Mai exact, daca proiectul e adoptat de Parlament şi intră în vigoare în forma actuală se abrogă legea care nu i-a permis lui Liviu Dragnea să fie premier. Dar ce mai conteaza faptele, de ce să stricăm o poveste buna, dar falsă cu nişte amănunte, nu?

3. "Primăria Ploiești a întocmit în așa fel Caietul de sarcini încât Tudor Chirilă să fie sigur că va beneficia de contract."

Domnilor, toate primăriile în caietele de sarcini menţionează artiştii pe care îi vor în concert într-o ordine a preferinţelor. În aşa fel încât cei care participă la licitaţii să ştie ce să le propună. În plus, VAMA are o agenţie de management care se ocupă inclusiv de concerte. Agenţia primeşte oferte de la clienţi (primării, agenţii de evenimente, agenţii de booking, studenţi sau liceeni care organizează baluri etc). VAMA primeşte un sms cu data şi locul concertului. Nu e treaba noastră să investigăm cine e primar în fiecare oraş sau din ce partid provine. E foarte probabil ca de-a lungul anului VAMA să fi cântat la evenimente organizate de primării în oraşe în care primarii provin din PSD. Ce are sula cu prefectura? Ah, bun, ştim că în Bucureşti ego-ul dnei FIrea nu i-ar permite niciodată să accepte că poate printre cetaţenii orasului pe care îl gospodăreşte sunt şi unii care plătesc taxe la bugetul local şi ar vrea să asculte VAMA la evenimentele organizate de primărie. Dar nu-i problemă, ne descurcăm să ajungem altfel la publicul nostru".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel