Chirică - Dide, scandal la B1 TV. ”Dacă nu era consiliera lui Dăncilă, ci din gașca lui, o mai hărțuia?”

Schimb de replici între Cristian Dide şi Adele Chirică, la B1TV, pe subiectul filmării în care protestatarul o apostrofează pe Manuela Hărăbor după ce aceasta a parcat maşina pe un loc destinat persoanelor cu handicap. 

Schimb de replici, la B1TV, între Cristian Dide, protestatarul #rezist şi Adele Chirică, mama lui Davis, diagnosticat cu sindromul Dravet, şi președinta Asociației pentru Dravet și alte epilepsii rare. Subiectul: filmarea în care Dide o apostrofează pe Manuela Hărăbor, mama unui copil cu autism, pentru că a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap. 

"Mi se pare că în România s-au rezolvat toate problemele, totul este minunat iar aceasta era singura problemă", a afirmat Adela Chirică, moment în care a fost întreruptă de către Cristian Dide,cel care a spus că "aceasta este o mentalitate tipic românească, de ce să rezolvăm o problemă atunci când avem altele mult mai grave".

"Poate ar trebui să-l las pe domnul Dide să comenteze mai departe", a declarat Adele Chirică, după ce a fost întreruptă de către Cristian Dide, imediat ce a început să vorbească, în intervenţia telefonică avută la B1. "Văd că e greu să lase o femeie să vorbească, la fel cum e greu să înţelegi o mamă a unui copil cu handicap deşi, într-adevăr, legea nu îţi dă dreptul să parchezi acolo când nu esti cu copilul în maşină", a declarat Adele Chirică în intervenţia sa telefonică.

La scurt timp după aceea, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

"Nu pot sa nu observ “politetea” domnului Dide, cel care a filmat-o pe Manuela Hărăbor, si care fiind amandoi in direct prin telefon, nu mi-a dat voie sa vorbesc prea mult, vorbind mereu peste mine! 

Asta înseamna sa fii un bărbat adevarat si bine crescut! Asa se poarta un bărbat cu o femeie. 
#rezist

Am o singura întrebare: daca Manuela nu era consiliera lui Dancila ci era din Gașca lui, o mai hărțuia? Evident e retorica! Știm cu toții răspunsul!"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel