Urmărește emisiunea live


CHEFI LA CUȚITE, controversă MILITAR. ANTENA 1, reacție la dezmințirea MApN

MApN a tranmis că Miklos Tolnai, concurent la ”Chefi la Cuțite”, care a susținut că a fost rănit în teatrele de operațiuni și că primește o pensie de doar 350 de lei, minte. Antena 1 a reacționat la poziția MApN. 

”Dupa difuzarea editiei de luni, 30 aprilie, a show-ului "Chefi la cutite", Antena 1 a fost sesizata de MApN in legatura cu povestea concurentului Tolnai Miklos. Acesta a prezentat fapte si a adus acuzatii in cadrul emisiunii, care nu sunt confirmate de MApN si nici sustinute de dovezi clare ale concurentului. Regretam faptul ca emisiunea a fost folosita pentru expunerea unor fapte neadevarate. Antena 1 va lua masurile necesare conform contractului incheiat cu concurentul Tolnai Miklos, iar viitoarele editii vor fi editate, pastrandu-se numai cadrele care fac referire la aptitudinile sale in bucatarie. Conform regulamentului si structurii show-ului, cei trei chefi jurizeaza strict farfuria care le-a fost adusa in fata, fara a sti cine este omul din spatele panoului si care este povestea lui. Evolutia concurentului in emisiune are la baza exclusiv talentul sau in bucatarie.” a transmis, în urmă cu scurt timp, Antena 1. 

(w670)

Ce a transmis MApN

Anterior, MApN a transmis că ”Miklos Tolnai nu figurează în evidenţele structurilor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, nici în calitate de militar activ şi nici în calitate de militar în rezervă sau retragere. În acest sens, precizăm că, neavând calitatea de militar activ, nu putea să participe independent sau în cadrul unor structuri constituite ale Armatei României la misiuni în teatrele de operaţii.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel