Celebrul restaurant din Mykonos, cu note de plată uriașe, dă lovitură după lovitură: Cuplu aflat în luna de miere, șocat de cât au plătit pe două băuturi și 12 stridii

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

Sunt tineri și abia s-au căsătorit. Pentru luna de miere au ales celebra insulă grecească Mykonos, dar nimic nu i-a pregătit pentru ce avea să urmeze. 

Alex și Lindsay sunt din Canada. Au 30 de ani și abia s-au căsătorit. Pentru luna de miere, vacanța de neuitat a cuplului, au ales celebra insulă grecească Mykonos. O notă de plată venită într-un restaurant i-a dat însă peste cap. 

Insula celebrităților are și note de plată pe măsură, nefiind prima dată când se aude de astfel de note de plată astronomice pentru comenzi banale. Astfel, pentru o porție de stridii, o bere și un Aperol Spritz, cei doi au avut de plată nu mai puțin de 400 de euro. Ei acuză că au fost intimidați să plătească nota de plată uriașă. 

Barul, după cum arată DailyStar, este fix același despre care am mai scris după ce două turiste din America au plătit 600 de euro pentru două Mojito și  o porție de picioare de crab. 

Conform sursei citate, dar și presei din Grecia, restaurantul se numește DK Oyster Bar. Cei doi canadieni spun că bărbatul, Alex, a fost dus într-o cameră din spate, unde a fost intimidat pentru a plăti nota de plată. 

Lindsay a spus că a fost întrebată direct dacă vrea stridii, dar și că ospătarul stătea ostentativ ”la pândă”: ”Când am terminat stridiile, el a încercat să ne facă să luăm și picioare de crab și, slavă Domnului, nu am făcut-o”. Alex a descoperit prețul după ce mers la toaletă și, într-un meniu aflat în interiorul restaurantului, a văzut că prețul unei singure stridii este de 29 de euro. ”I-am spus că nu se poate” a afirmat Lindsay. Când erau gata de plecare, tânăra a mers la toaletă, moment în care soțul ei a fost chemat într-o cameră din spate și i s-a pus în față nota de plată de 400 de euro. ”A rămas șocat” povestește ea. ”Avea un un ecran de computer pe care l-au întors către el și totul era în greacă, deși noi nu vorbim greacă” a mai spus tânăra. 

”Cu siguranță s-a simțit intimidat și este cel mai prietenos tip, așa că, chiar dacă nota ar fi fost dublă, probabil ar fi plătit-o pentru a evita orice problemă” a afirmat Lindsay, care a mai spus că ei au avut un caz fericit pentru că aveau bani și un card pe care-l folosesc pentru cheltuieli mai mari, dar a mărturisit că nu-și poate imagina cum ar fi situația pentru cineva care chiar nu are respectivii bani. 

Au băut două Mojito și au mâncat o porție de picioare de crab, iar nota de plată le-a șocat: 600 de euro. Acum dau barul în judecată și apar note de 800 sau 1600 de euro

Cazul de la barul respectiv nu este singular. 

Două turiste din America au acuzat același bar că le-a ademenit, le-a ”umflat” comanda și le-a taxat substanțial pentru băuturi și o porție de fructe de mare. 

Brenda Moulton și fiica ei, de 19 ani, Kaylea, vizitau plaja Platis Gialos când, după cum acuză, au fost ”ademenite” de către reprezentanții barului. Odată convinse să fie clientele barului, cele două turiste din America au fost convinse și să-și cumpere băuturi, dar și mâncare, în final nota de plată fiind de 600 de euro. 

”Un angajat al unui dintre restaurantele de pe plaja Platis Gialos a sărit în fața noastră și a început să ne spună insistent: Stați aici, stați aici!” a povestit Brenda Moulton pentru Proto Thema. 

Cele două femei s-au lăsat convinse și au consumat câte un cocktail Mojito și o farfurie cu picioare de crab. Au fost șocate când au primit nota de plată de 520,80 euro plus o șpagă obligatorie de 80 de euro. 

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel