Ceartă după moartea motociclistului din Timișoara: Vă credeți zmei

Reacție vehementă după ce un bărbat de 27 de ani, din Timișoara, care conducea o motocicletă, a intrat pe contrasens într-o curbă și s-a izbit violent de o autoutilitară, care circula din sens opus. În urma impactului, motociclistul a murit.

"Voi, motociclistii, nu aveti legislatie separata in care nu aveți limite sau reguli. Voi motociclistii, si in oras, cand va credeti zmei pe sosele, circuland intre benzi, nu va face destepti, iar cei care va agata si va calca, nu sunt vinovati pentru ca voi trebuie sa fiti mega protejati. Aveti noroc ca exista legi si daca va omoara vreun TIR ca nu va vede cand mergeti intre doua benzi fiind voi smecheri, saracul sofer de TIR este tras la raspundere, insa voi sunteti de vina pentru magariile din sangele vostru care fierbe sa se bage si sa forteze limita.

Voi sunteti de vina cand sunteti calcati atunci cand treceti pe rosu. Voi sunteti de vina cand mergeti fara limita de viteza in curbe si zburati afara, nu cei care au construit curba la sosea.

Voi sunteti de vina cand va bagati la semafoare inaintea masinilor de nu vedeti semaforul si aratati mu*e cand va suna masinile sa plecati naibii ca incurcati circulatia cu smecheria voastra. Nu aveti impresia ca pe un drum pe care limita de viteza e 70, iar voi aveti 150, omul iese de pe un drum secundar si se asigura, dar naiba va vede pe voi care veniti ca avionul si "oh vai" ala nu s-a asigurat si saracul copil, painea lui Dumnezeu, a crapat lipit de TIR ca i-a iesit altul in fata in loc sa viseze ca va veni un reactor care nu respecta circulatia", este unul dintre mesajele virale care circulă pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel