Ce spune Vasile Blaga despre ruperea USL

 Președintele PDL, Vasile Blaga, este de părere că liderul PNL, Crin Antonescu,  face declarații ultrapopuliste și chiar ipocrite. Despre viitorul PDL, Blaga spune că partidul va rămâne pe mai departe în opoziție.

 ”Nu cred că se rupe USL-ul. De altfel, declarațiile de astăzi a lui Antonescu, referitor la independența Justiției sunt ultrapopuliste și chiar ipocrite. Dacă ești pentru independența Justiției nu faci niciodată declarații împotriva ei, nu comentezi decizii ale instanțelor de judecată, nu te pronunți împotriva unui magistrat propus într-o anumită funcție, ori domnul Antonescu le-a făcut pe toate.

Aduceți-vă aminte declarațiile războinice la adresa domnei Laura Codruța Kovesi, aduceți-vă aminte de câte ori a comentat decizii ale instanțelor de judecată, aduceți-vă aminte, mai acum câteva zile poziția liberalilor din Senat, când s-a cerut ridicarea imunității domnului Varujan Vosganian. Ferească Dumnezeu! Eu nu spun că domnul Vosganian este vinovat, nici pe departe, dar de ce nu lași justiția să își îndeplinească misiunea și iată de ce nu sunt surprins de declarațiile lui Crin Antonescu și nu cred eu că se rupe USL-ul”, a declarat Vasile Blaga, pentru pesurse.ro.

 Întrebat ce face PDL-ul dacă se rupe USL, Blaga a explicat: ”PDL este și rămâne în opoziție!”, a subliniat Blaga.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel