Ce spun oamenii apropiați de Traian Băsescu și presa "băsistă" despre Antena 3

Susținătorii lui Traian Băsescu au transmis mesaje, în ziare sau pe rețelele sociale, după ce au aflat că Dan Voiculescu a fost condamnat la închisoare și că judecătorii au pus sechestru pe sediul Antenei 3. 

Gheorghe Ialomițeanu

Fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițeanu, a explicat pentru "că bunurile, inclusiv clădirea în care funcționa Antena 3, vor trece în proprietatea statului și că postul TV va trebui să plătească chirie statului. "Se plătește chirie, asta nu înseamnă că vor fi evacuați. Este o minciună și o manipulare. Bunurile au fost obținute ilegal", a spus fostul ministru.

"S-a pus sechestru pe bunuri și s-au blocat conturi pentru că trebuie recuperat prejudiciul, pentru asigurarea recuperării prejudiciului. Secrestrul s-a extins și la alți membri ai familiei Voiculescu pentru că s-au cedat niște acțiuni, iar bunurile respective au legătură cu ICA. Dacă Dan Voiculescu depune mâine banii, sechestrul va fi ridicat", a mai spus Gheorghe Ialomițeanu pentru Evenimentul Zilei.

Jurnalista Simona Ionescu

"Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea și apropiații lui din post propagă mesajul că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a confiscat sediile televiziunii, iar angajații Antena Group vor fi aruncați în stradă. Nici măcar mesajul scris de Victor Ponta pe pagina lui de facebook – că mulți ani de aici înainte Antena 3 va fi aici! - nu i-a liniștit.

Gâdea plângea pe post azi și spunea ca Antena 3 va rămâne fără sediu și că o instituție de presă din România nu va mai avea de unde să transmită! Relata cu voce tremurândă că oamenii au început să se adune în fața sediului Antenelor. Acolo, însă, am verificat, nu era mai nimeni. Asta ca să-i luăm în calcul pe cei vreo 5-6 bătrânei de pe trotuar. Incredibilă minciună și incalificabilă atitudinea unui director de presă, ce se crede formator de opinie atunci când, seară de seară, emite judecăți din studioul "Sinteza zilei"!", scrie Simona Ionescu, într-un editorial postat în EVZ.

Sorina Matei

Realizatoarea TV de la B1 TV le-a pus o întrebare jurnaliștilor care vor să se plimbe duminică în jurul Palatului Cotroceni: "Aveți autorizație?" Răspunsul a venit imediat din partea lui Mircea Badea care a spus: "Mâine la Palatul Cotroceni e o plimbare, nu un protest, așa că nu strig. Mă îmbrac cum vreau. (...) Nu e o acțiune de protest în sensul în care e cu strigături, nu e cu strigături, e o plimbare".

Cristian Pantazi (Hotnews)

"CNA trebuie să revină, în ceasul al 12-lea, la menirea sa inițială. Sub ochii mai multor conduceri ale CNA a crescut și s-a îngrășat monstrul numit Antena 3, un ciomag politic cu numele de scenă televiziune de știri. Ziariștii înșiși trebuie să-și pună întrebarea dacă merită să prestezi la comandă. Știu câțiva ziariști din trustul Intact care se bucură după condamnarea lui Voiculescu, simt că au scăpat de stăpânul cel rău. Dar dacă vor accepta un nou stăpân, la fel de disprețuitor la adresa regulilor jurnalismului?", scrie Cristian Pantazi într-un editorial postat pe Hotnews.

Tiberiu Lovin

"După condamnarea lui Voiculescu la 10 ani de pușcărie, angajații lui s-au transformat din avocați în judecători. Zic ei că sentința e nedreaptă etc. Păi, fraților, de ce nu v-ați făcut voi judecători în loc să ciuguliți lefuri pe plantația mogulului?

NOTĂ: Acum asculați cu atenție declarația lui Voiculescu: "Puteam să cedez foarte ușor presiunilor și îmi era simplu să le zic celor de la Antena3 să-l lase în plata Domnului pe Băsescu". Asta însemnă că tropăiți regulamentar la comenzile patronului. Lăsați așadar povestea cu independența voastră. Punct", a scris Tiberiu Lovin.

Sebastian Lăzăroiu

"Ecuația Antena3 e destul de simplă acum. Proprietarul e închis și cam strâmtorat cu banii. Cu finanțarea nu e problemă. Cum am zis și acum câteva săptămâni, oricând se va găsi cineva să finanțeze mașinăria infernală", a scris pe Facebook Sebastian Lăzăroiu.

Cu toate acestea, mulți români sunt alături de Antena 3, dovadă și audiența enormă pe care a avut-o postul de televiziune în ziua condamnării lui Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel