EXCLUSIV  Ce se pregătește din PNL, înainte de rotativa guvernamentală din mai. Nicolae Ciucă mobilizează liberalii - surse

foto gov.ro
foto gov.ro

Iată ce se pregătește în PNL. 

În luna mai a anului 2023, PNL și PSD urmează să facă schimbarea la vârful Guvernului. Astăzi Guvern Ciucă, în viitor Guvern PSD. Se vorbește despre posibilitatea să avem un Guvern Ciolacu, dată fiind înțelegerea foarte bună dintre cei doi lideri de partide. Nu o dată, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vorbit despre buna înțelegere și colaborare pe care o are cu omologul său, liderul PNL, Nicolae Ciucă, actualmente premier. 

Schimbarea din mai ar urma să fie așa cum a fost și coaliția, una caracterizată de negocieri și consens politic la cel mai înalt nivel al celor două partide, PSD și PNL, căci UDMR s-a delimitat clar de eventualele neînțelegeri ale acestei rocade, precizând că este vorba despre o schimbare între cele două mari partide, care nu privește partidul mai mic din coaliție - UDMR. 

Surse din PNL spun că premierul Nicolae Ciucă chiar ar fi spus în ședința Biroului Permanent Național (BPN) că ”liberalii pregătesc o echipă de tranziție pentru rotativa din luna mai, astfel încât schimbările politice să nu afecteze stabilitatea țării, economia sau cetățenii”. Astfel, dacă declarația este așa cum ne-au transmis sursele liberale, se anunță o primăvară liniștită politic și o continuitate a ceea ce avem astăzi: o coaliție bazată pe înțelegere și preocupată de cetățenii țării și de viitorul ei. 

Nicolae Ciucă mobilizează PNL

În aceeași ședință, Nicolae Ciucă ar fi transmis liberalilor că este nevoie de o organizare mai bună în an preelectoral: ”Să facem campanii de informare despre ceea ce liberalii au făcut și fac pentru cetățeni. Românii trebuie să știe despre toate măsurile de care pot beneficia într-o perioadă dificilă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel