Ce mesaj a transmis Ciolacu în timp ce Cîţu depunea jurământul la Cotroceni

Marcel Ciolacu  Foto: Crișan Andreescu
Marcel Ciolacu Foto: Crișan Andreescu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis un mesaj în timpul în care Florin Cîţu şi membrii Guvernului depuneau jurământul la Cotroceni. 

"Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României! Toți parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîțu ca să știe că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberații: tăiarea bugetului Sănătății cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîțu crede că Sănătatea nu este o prioritate!

împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă! majorarea salariului minim „este o măsură antisocială, distructivă pentru economie”- aceasta fiind credința sinceră a marelui finanțist Cîțu despre creșterea veniturilor angajaților din România!

PSD a votat împotriva Guvernul Cîțu! Nu vrem din nou austeritate, sărăcie și privatizări cu dedicație, așa cum dreapta a făcut cât a condus țara! România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi țării - Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgență!", a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook, în timp ce la Cotroceni Florin Cîţu depunea jurământul alături de membrii cabinetului său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel