Ce a pățit Orban după ce l-a criticat pe Ponta pe Facebook

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Deputatul PNL Ludovic Orban a avut de suferit după ce publicat o serie de "postări mai incomode pentru unii și pentru alții" pe pagina personală de Facebook.

Contul de Facebook al liberalului a fost şters sâmbătă. El a anunțat că a înaintat companiei care administrează reţeaua de socializare o solicitare de clarificare a situaţiei, deoarece această situație i se pare "stranie".

"Există trei variante posibile, de fapt numai două, că prima variantă - să-l fi şters eu sau cineva apropiat din familie este exclusă. Rămân două variante: fie contul a fost dezafectat, suspendat, de Facebook, fie un hacker mi-a spart parola şi mi-a închis contul. Oricum, mi se pare cam straniu... nu am avut probleme până acum cu contul de Facebook şi după o lună de postări mai incomode pentru unii şi pentru alţii, m-am trezit fără cont de Facebook", a răspuns deputatul PNL, pentru Mediafax, întrebat fiind dacă și-a șters contul de pe rețeaua de socializare.

El a subliniat că Facebook-ul reprezintă un mijloc de comunicare "foarte important". Deputatul PNL a adăugat că nu are "dovezi" cum că incidentul ar fi legat de criticile aduse în ultima perioadă premierului Victor Ponta, dar i se pare "stranie" coincidenţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel