Cazul Caracal. Dincă, diferit de alţi criminali în serie. Dan Antonescu: Se conturează profilul unui criminal în serie

Criminalistul Dan Antonescu a declarat, la Antena 3, că în cazul Caracal se conturează profilul unui criminal în serie, dar şi că declaraţiile făcute de Gheorghe Dincă în faţa anchetatorilor pot fi false. 

"Din punctul meu de vedere da, se conturează profilul unui criminal în serie şi afirm acest lucru sub rezervă, pentru că eu încă sper ca cele două fete să fie în viaţă. La urma urmei, e o problemă să recunoşti ceva ce nu poate fi probat? Cum să recunoşti că ai omorât-o pe Alexandra şi ai incinerat-o? Unde ai făcut asta? La crematoriul uman, dacă mergem, avem acolo inginerie, care presupune un cuptor, temperaturi mari, un anume mediu ce permite corpului uman să ajungă cenuşă.

El, acolo, nu avea aceste condiţii, ci doar o vatră şi un butoi de tablă, unde s-au găsit nişte resturi de oase. Nu au cum să fie oasele Alexandrei, pentru că nu avea timpul necesar să obţină acest lucru. Pentru a fi topite în acid, e nevoie de 48 de ore, cel puţin. Omul acesta a surprins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu 112 şi cumva i-a deranjat tipicul şi a intrat în panică. El avea zona lui, şi s-a trezit că fata asta i-a întrerupt ritualul. De asta cred că vorbim de un criminal în serie", a declarat criminalistul Dan Antonescu. 

Dincă, diferit de alţi criminali în serie 

"Chiar dacă sunt multe similitudini cu alţi criminali în serie, de la modul cum îşi găsea victimele, la ce le făcea, există şi ceva diferit, anume fortăreaţa pe care şi-a construit-o, cu acele ziduri înalte. Practic, nimeni nu vedea ce e acolo, şi era suficient doar să le pună victimelor acea bandă adezivă pe gură pentru ca ele să nu ţipe", a mai spus criminalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel