Caz revoltător cu animale chinuite. 'Vina este a bisericii'

Un nou caz revoltător cu animale chinuite iese la iveală!

Slujba de Bobotează, sărbătorită cu fast la malul marii, a stârnit revolta iubitorilor de animale. Aceştia au făcut plângeri la Poliţie şi la Direcţia Sanitar Veterinară pe motiv că animalele folosite la procesiune au fost maltratate.

Măgăruşii folosiţi să tragă o căruţă n-au mai vrut să înainteze de frica poleiului şi au încercat să se aşeze, moment în care au fost forţaţi să continue.

Cosmina Cerva, Mişcarea pentru Protecţia Animalelor a spus, citată de Pro TV: "De ce trebuie să chinuim un animal să ducă 2-3 butoaie cu apă sfinţită? De ce? Avem maşini. Cred că cea mai mare vină este a bisericii pentru modul cum a organizat acel eveniment".

[citeste si]

Și Mișcarea Dreptate pentru Animale a transmis un mesaj la auzul acestei știri șocante.

"Bieţii măgăruşi sunt chinuiţi chiar sub ochii unui întreg sobor de preoţi din Constanţa. Prea ocupaţi cu festivitatea, 5-6 popi au trecut nepăsători pe lângă bietele animale chinuite în frig.

De ce trebuiau chinuite aceste biete animale când există atâtea maşini care ar fi putut căra butoaiele cu apă? De ce biserica organizează astfel de manifestaţii în care sunt chinuite animalele?", a fost mesajul transmis de MDPA.

Vedeți VIDEO AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel