Cavnic. Cornuri expirate, primite de peste 200 de elevi

Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, susține că firma care a câştigat licitaţia pentru programul 'Cornul şi laptele' a livrat unei şcoli cornuri expirate de patru zile. 

Primarul oraşului Cavnic a fost filmat în faţa unei lăzi în care se aflau câteva zeci de cornuri, în prima zi în care aceste produse din programul guvernamental ar fi urmat să fie împărţite copiilor, într-una din şcolile oraşului. 

"Copii primesc foarte târziu, iar când îl primesc, vine expirat, fabricat de cinci-şase zile (...) şi pe pungă se observă şi sunt mai tari decât bolovanul", a spus Vladimir Petruţ care, între timp, lovea de masă un corn împachetat pentru a demonstra că nu se rupe. 

Primarul din oraşul Cavnic a sesizat Consiliul Judeţean Maramureş şi Inspectoratul Şcolar Judeţean despre calitatea produselor din programul 'Cornul şi laptele'. 

De asemenea, şeful Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Maramureş, Mădălina Cardoş, a precizat că o echipă de inspectori s-a deplasat la şcoala din oraşul Cavnic, în urma unei sesizări depuse de unitatea şcolară.  

La Cavnic au fost livrate 400 de cornuri în programul ce se desfăşoară în şcoli. În prima parte a zilei, laptele din programul guvernamental nu a ajuns în şcolile din această localitate, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel