Câţi români au "vizitat" Muzeul Naţional de Istorie, în timpul stării de urgenţă

muzeul-de-istorie
muzeul-de-istorie

Peste 350.000 de vizitatori unici în ultima lună la expoziţiile şi proiectele digitale ale Muzeului Naţional de Istorie a României.

Ca urmare a extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) a fost nevoit să închidă, temporar, expoziţiile şi să suspende activităţile cu publicul pe întreaga perioadă a stării de urgenţă, începând cu data de 10 martie 2020.

În ultima lună MNIR a avut o activitate dinamică în mediul online, aspect care se reflectă în numărul mare de vizitatori virtuali: 351.493. În intervalul 10 martie - 14 aprilie 2020, proiectele on-line ale muzeului au fost accesate de 245.211 de vizitatori unici, în timp ce tururile virtuale au fost accesate de un număr de 82.000 de vizitatori unici. Pagina de Facebook a muzeului este apreciată de 12.045 de persoane şi are 12.237 de urmăritori.

Efortul MNIR de a se deschide spre public în aceste vremuri dificile a fost răsplătit, cu prisosinţă, având în vedere faptul că numărul vizitatorilor din prima luna de funcţionare în condiţiile stării de urgenţă este de o dată şi jumătate mai mare decât totalul vizitatorilor virtuali ai expoziţiilor muzeului în anul 2019 (193.697 vizitatori unici), se arată în anunţul făcut de MNIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel