Cățelușul Reginei Elisabeta, Fergus, a murit. Monarhul este devastat de veste

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Regina Elisabeta a II-a a avut parte de o nouă veste proastă, după moartea soțului său din luna aprilie.

Conform The Sun, Fergus și Muick sunt cei doi cățeluși rasa dorgi primiți de monarhul britanic în februarie, iar aceștia au fost o sursă de bucurie pentru ea ținând cont de moartea Ducelui de Edinburgh din 9 aprilie. Din nefericire, Fergus nu a supraviețuit. Regina Elisabeta ar fi fost „devastată” când cățelușul care ar fi avut în jur de cinci luni și-a pierdut viața. Potrivit surselor, cei doi cățeluși erau plimbați des de Regină la Castelul Windsor.

Prințul Andrew a fost cel care i-a făcut cadoul mamei sale. Câinii din rasa mixtă dorgi sunt un amestec între rasele teckel și corgi galez (Pembroke). Aceștia i-au fost alături Reginei când soțul său se afla în spital, fiind bolnav de inimă, dar și când a izbucnit scandalul cu Meghan Markle.

Regina a fost devastată după moartea lui Fergus

                                                                                       

„Regina a fost absolut devastată. Cățelușii i-au fost aduși pentru a o înveseli în timpul unei perioadă foarte dificilă. Toată lumea este îngrijorată fiindcă tragedia a avut loc atât de devreme după moartea soțului său. Colac peste pupăză sunt și problemele cu nepotul său, Harry”, a transmis o sursă din Castelul Windsor.

S-a crezut că Regina Elisabeta a renunțat să mai adopte animale de companie după ce câinele său rasa corgi, Vulcan, a murit în octombrie 2020. Oamenii familiari cu instituția regală au spus că monarhul se temea că acestea au devenit un pericol de călătorie.

După cine a fost numit cățelușul

                                                                                       

Fergus fusese numit după unchiul Reginei, căpitanul Fergus Bowes-Lyon. Acesta a murit la doar 26 de ani, în 1915, după ce a condus un atac asupra liniilor germane din Bătălia de la Loos, Franța, în timpul Primului Război Mondial. Acum, Regina nu mai are decât cățelușul Muick (n.r., se pronunță Mic), denumit după un lac din Balmoral, Scoția, și pe Candy, câine mai vârstnic din rasa mixtă dorgi. Cel din urmă este singurul urmaș al câinelui rasa corgi primit la 18 ani, Susan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel